Geachte bezoeker,

Voor dit jaar is het voorbij……..
Vanaf juni tot 12 december heeft de verkoop plaats gevonden,
Nu ligt de focus op inpakken uitleveren.
Volgend jaar zijn wij u graag van dienst.

Fijne feestdagen toegewenst!!

Kerstpakket mannen

Een speciaal kerstpakket 

Gaat u in 2019 kerstpakketten geven aan veel mannen? Twijfel dan niet en bestel onze speciale kerstpakket voor mannen. Mannen houden van hele specifieke dingen en u heeft natuurlijk gegarandeerd succes wanneer ze dit in uw kerstpakket vinden.

Speciaal voor mannen

Het kerstpakket voor mannen bestaat uit veel diverse producten en cadeaus, uiteraard waar mannen van houden. Of het nu gaat om een lekker fris biertje, een tijdschrift voor motoren of lekkere knakworstjes. Stel eventueel uw eigen 'mannen pakket' samen. Tip: steeds meer mannen houden van producten op het gebied van uiterlijke verzorging.  

Uw collega's/werknemers zijn voornamelijk mannen? Ga dan voor een speciaal kerstpakket voor mannen! Wij hebben een aantal kerstpakketten geselecteerd die echt voor mannen zijn. Wilt u zelf een kerstpakket voor mannen samenstellen? Ook dat is mogelijk! Neem contact op voor meer informatie. Zijn uw collega's/werknemers voornamelijk vrouwen? Bekijk dan onze selectie kerstpakketten voor vrouwen.

Zelf uw kerstpakket in 2019 samenstellen?

Bij afname vanaf 12 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen.

LEES MEER

Deze tevreden klanten gingen u voor

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan in onze showroom, maar ook telefonisch kunnen we snel een bestaand kerstpakket aanpassen.

Zelf samenstellen