Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

5 do's and don'ts voor kiezen Kerstpakket

Door ,

De Brabantse Kerstpakketten Specialist heeft jarenlange ervaring in het samenstellen van de meest gewaardeerde kerstpakketten. Graag geven wij u onderstaande punten in overweging om te komen tot een succesvol kerstpakket.

1. Projecteer uw eigen cadeauwensen niet op uw personeel, maar kies een kerstpakket waarvan u zeker weet dat het door velen wordt gewaardeerd.
2. Zijn er onder uw personeel mensen die uit overtuiging niet drinken of/en geen varkensvlees eten? Ze zullen het zeker waarderen als u de inhoud van het kerstpakket afstemt op hun eet- en drink gewoontes.
3. Kortingsbonnen kunnen maar zijn niet echt gewenst! Het personeel van een ziekenhuis in Hoofddorp was onaangenaam verrast met een kortingsbon van € 50,- voor een botox-behandeling en stuurde het pakket massaal terug naar de raad van bestuur.
4. Maak iets speciaals van het uitgifte moment. Laat de leverancier bijvoorbeeld een persoonlijke kerstgroet meeverpakken, geef een leuke speech en haal de bijzondere momenten van het afgelopen jaar aan, organiseer een kerstborrel of ander gezellig samenzijn. Dat geeft het pakket nog meer gewicht.
5. Kijk bij het uitzoeken van een pakket naar kwaliteit en niet naar kwantiteit en laat je niet misleiden door mooie foto's of aantallen. Een streekproduct is duurder dan standaard kerstpakketfood, maar het belandt niet zo snel achter in de kast. Durf te kiezen! Als iets lekker is, krijg je zeker enthousiaste reacties van het personeel terug.