Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Duurzame kerstpakketten zelf samenstellen

Door ,

Duurzame kerstpakketten zelf samenstellen

Ook al zijn we nog allemaal aan het genieten van dagelijkse zonnestralen, voor je het weet staat kerst alweer voor de deur. Is duurzaamheid ook belangrijk in uw bedrijf? Ga dit jaar voor een duurzaam kerstpakket en draag een steentje bij aan de verbetering van het milieu!

Draag een steentje bij

De drie kernwaarden People, Planet en Profit van duurzaamheid zijn inmiddels bij iedereen wel bekend. Om onze aarde niet uit te putten geven we aandacht aan het in evenwicht houden van deze drie P's. U kunt daar nu aan mee helpen. Tevens straalt een origineel kerstpakket voor het hele bedrijf waardering uit. 

Wat is nu eigenlijk een duurzaam kerstpakket?

Ik hoor het u bijna denken. Wat houdt een duurzaam kerstpakket precies in? Waar moet ik aan denken? Bij Kerstpakket.net bestaan onze duurzame kerstpakketten uit producten die het milieu niet belasten, grondstof besparend zijn en onder eerlijke werkomstandigheden zijn gemaakt. Zo kunnen we met z’n alle zorg dragen aan onze aarde. Kwaliteit en milieubewust gaan samen hand in hand. 

Kerstpakket zelf samenstellen

Vanaf 40 stuks kunt u zelf uw duurzame kerstpakketten samenstellen. Dit kan onder andere in onze showroom, maar ook telefonisch afgestemd worden. Wanneer u langskomt in onze grote showroom in Goirle kunt u onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers op een gemakkelijke en prettige manier de leukste, lekkerste en meest originele kerstpakketten voor uw medewerkers en/of collega’s samenstellen.

Heeft u interesse om dit jaar een duurzaam kerstpakket te kiezen voor uw medewerkers? Kies voor een origineel kerstpakket voor uw personeelsleden dat tegelijkertijd duurzaam en milieuvriendelijk is samengesteld! Neem dan vrijblijvend contact op.

Vanaf juni bieden wij weer duurzame kerstpakketten aan, dus neem snel een kijkje! Bekijk ook de top 3 duurzame kerstpakketten van 2017