Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

4 ideeën voor een origineel kerstpakket in 2018

Door ,

4 ideeën voor een origineel kerstpakket in 2018

Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze in kerstgeschenken. U vraagt zich waarschijnlijk af: welk kerstpakket moet ik kiezen? Wat vinden mijn collega's leuk om te krijgen? Met alle veranderende trends blijft het een uitdaging om een uniek geschenk te geven. Wij helpen u op weg bij deze lastige keuze en geven tips voor 2018.  

#1: Fair Trade kerstpakket

Een kerstpakket met duurzame en eerlijke producten is in 2018 erg populair! Fair Trade duidt op een streven om bijvoorbeeld koffieboeren of cacaoboeren in landen als Latijns-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië een eerlijke prijs te geven. Met dit Fair Trade kerstpakket heeft u het beste van twee werelden.

#2: Steun het goede doel

Kerstpakket.net biedt de mogelijkheid om met uw kerstgeschenk een goed doel te steunen. Goed voor uw collega's én voor de maatschappij. Voor ieder besteld kerstpakket gaat er een vast bedrag naar het goede doel. Zo kunt u als bedrijf zijnde een maatschappelijke waarde laten zien. Kerst is immers hét moment om stil te staan bij de mensen die het minder goed hebben en wel een steuntje kunnen gebruiken.

#3: Zelf kerstpakket samenstellen

Wilt u een geschenk volledig afgestemd op uw collega's? Dan kunt u een kerstpakket zelf samenstellen in onze online tool, met bruikbare producten waar ze echt iets aan hebben. Zo is het veel persoonlijker en kunt u bijvoorbeeld rekening houden met vrouwen of mannen. Alles is mogelijk; denk aan eten en drinken of cadeautjes en themapakketten. Het is helemaal aan u!

#4. Barbecue pakket

Een absolute trend in 2018 is de winterbbq. Dat betekent dat de fanatieke barbecuer nu ook in de winter aan de slag kan. Het heeft iets speciaals om met een groep vrienden in de sneeuw rondom een bbq te staan met een glas glühwein in de hand. Bovendien hebben we in Nederland zelden hele strenge winters, dus barbecuen in de winter is heel goed te doen met dit bbq kerstpakket.

Met bovenstaande originele kerstpakketten zit je vast en zeker goed. Maar er is nog veel meer. Wilt u nog eens alle pakketten rustig doorkijken, kijk dan bij ons volledige aanbod op de site.