Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Focus op Kerstpakketten seizoen 2019 !

Door ,

Focus op Kerstpakketten seizoen 2019 !

Allereerst wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedere lezer in alle opzichten een fijn en gezond 2019 toe te wensen.

De maanden november en december zijn voorbij  gevlogen.

De module ‘zelf kerstpakketten samenstellen’ blijkt zijn vruchten af te werpen. Mede hierdoor mogen wij terug kijken op een zeer goed bedrijfsresultaat.

Onverwacht zijn er nog veel last minute aanvragen binnengekomen, sommigen waren echt te laat maar met vele bedrijven hebben we op de valreep nog een fantastisch kerstpakket kunnen samenstellen. Met gepaste trots lezen we de vele positieve mailtjes van onze klanten waarin men vol lof spreekt over de prettige manier van samenwerking en het uiteindelijke resultaat. Ook dit seizoen zijn alle kerstpakketten (volgens afspraak) tijdig geleverd. Voor ons is dat altijd best spannend, immers niet iedere leverancier levert altijd tijdig en correct de door ons bestelde artikelen aan. In sommige gevallen heeft het wel betekend dat de artikelen / producten die binnen kwamen dezelfde dag werden verwerkt in een kerstpakket die vervolgens de volgende dag of de dag erop bij de klant werd aangeleverd. De klant heeft hiervan niets gemerkt, de kerstpakketten werden volgens afspraak geleverd, organisatorisch beleefden wij dat toch echt anders.....

Vanaf 2e week januari nemen wij contact op met al onze klanten. Graag vernemen wij van hen of er 'leermomenten / verbeteringen' zijn, wij doen graag ons voordeel hier mee. Ook komt het voor dat er een kleine onvolkomenheid is die men eigenlijk niet wilde melden. Toch vinden wij het belangrijk dat ook dit gemeld en hersteld wordt. Klanttevredenheid heeft bij ons bedrijf prioriteit nummer 1.

Iedere klant die een review plaats op onze website  (die altijd, allen worden gepubliceerd) ontvangt een mooie fles wijn als dank voor het delen van zijn of haar ervaring . Wij zullen zeker ons voordeel met deze input doen.

Binnenkort beginnen de eerste beurzen weer waar wij de trends en noviteiten van kerstpakketten seizoen 2019 kunnen bekijken. Ik ben zeer benieuwd wat de toekomst ons brengt.

Gerrit Krebaum