Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Goede doelen kerstpakketten 2019

Door ,

Goede doelen kerstpakketten 2019

Kiezen voor een goed doel kerstpakket is een win-winsituatie, een verassend kerstpakket voor uw medewerkers of relaties en een donatie aan het goede doel.

Goede doelen

Voor onze goede doelen kerstpakketten hebben we dit jaar een nieuwe aanpak. U kunt van al onze kerstpakketten een goed doel kerstpakket maken door een donatie aan een goed doel toe te voegen. De donatie bedraagt 1 euro per besteld pakket, u heeft de keuze uit 17 goede doelen.

Op deze manier heeft u meer kerstpakketten om uit te kiezen en verwachten wij ook dit jaar weer een mooi bedrag te mogen doneren aan de geselecteerde goede doelen, namens hen alvast bedankt!

Kerstpakket zelf samenstellen

U vindt in ons assortiment verschillende soorten kerstpakketten. Kies het kerstpakket wat u aanspreekt, klik op kerstpakket zelf samenstellen en voeg één of meerdere goede doelen toe. Meerdere donaties aan hetzelfde goede doel mag natuurlijk ook.

Mocht het pakket door de donatie(s) boven uw budget zijn dan kunt u een ander artikel verwijderen. Is er nog budget over? Voeg een extra artikel toe. Zo kunt u online gemakkelijk uw eigen kerstpakket samenstellen.

Bent u benieuwd naar het assortiment? Bekijk alle kerstpakketten.