Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Heeft uw kerstpakket in 2018 de "wow" factor?

Door ,

Heeft uw kerstpakket in 2018 de "wow" factor?

Kerstpakket.net wil ook in 2018 er graag voor zorgen dat uw kerstpakket de "wow" factor heeft! Waarom? Een kerstpakket is een blijk van waardering naar uw collega's. Een verrassend kerstpakket zorgt ervoor dat deze waardering extra goed overkomt. Vind u dit lastig? Wij geven u enkele tips over de trends en andere belangrijke factoren.

Letterlijk een groot gebaar

Traditionele kerstpakketten met een feestelijke uitstraling en een leuke verrassing erbij worden weer steeds populairder. Een tradioneel pakket is letterlijk een groot gebaar. In onze showroom proeven we dat tradionele kerstpakketten beter ontvangen worden dan de cadeaubonnen. Een groot aantal tegoedbonnen, Pluimen en pasjes worden nooit gebruikt, raken kwijt en bereiken dus niet hun doel: uw collega's verrassen. Bovendien wordt bij een cadeaubon vaak door de ontvanger gedacht: "daar maken ze zich gemakkelijk vanaf...". Dit wilt u natuurlijk voorkomen!  

Een zorgvuldig uitgezocht kerstpakket is de beste

Kestpakketten die zorgvuldig zijn samengesteld en in de smaak vallen bij de doelgroep kun je nog beter maken door een persoonlijke noot toe te voegen. U kent uw collega's als geen ander en weet waarschijnlijk waar u ze mee kunt verrassen. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe of een gepersonaliseerd product. Zo laat u zien dat de kerstpakketten met zorg zijn uitgezocht en laat u extra uw waardering blijken! 

Andere kerstpakketten trends

Naar schatting is nu 70% van de kerstpakketten besteld. We kunnen vaststellen dat een gemiddeld kerstpakket € 41,00 kost. De inhoud verdelen we als volgt: 65% non food, 35% food. Alles waar vuur aan te pas komt doet het goed. Vuurschalen, smokers, barbecues, kaarsen, sfeerlichten, noem maar op. Warmte en licht zorgen voor een warm gevoel tijdens de donkere dagen. De fleece dekens en letterboxen mogen we ook niet vergeten! Leuke hebbedingen, verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en kleuren.

Denk aan het individu

Houdt het merendeel van uw collega's van een lekker wijntje of biertje? Maar weet u dat er enkele collega's zijn die dit niet op prijs zullen stellen? Dat is voor ons geen probleem! Laat u vooral leiden door uw gevoel en bestel gewoon enkele aangepaste kerstpakketten. Zo zorgt u voor ieder wat wils en hoeft u niemand teleur te stellen. De dozen worden keurig gekenmerkt, zodat u ze met veel plezier kunt uitdelen! 

Veel plezier met geven!