Geachte bezoeker,

Voor dit jaar is het voorbij……..
Vanaf juni tot 12 december heeft de verkoop plaats gevonden,
Nu ligt de focus op inpakken uitleveren.
Volgend jaar zijn wij u graag van dienst.

Fijne feestdagen toegewenst!!

Hippe bedrijven vragen om hippe kerstpakketten!

Door ,

Hippe bedrijven vragen om hippe kerstpakketten!

Hippe bedrijven vragen om hippe kerstpakketten! En daar hoort jouw bedrijf waarschijnlijk ook bij. Met een hip kerstpakket zijn jouw medewerkers  tevreden en voelen zij zich gewaardeerd. Wat wil je nog meer als werkgever?! Ontdek de hippe kerstpakketten van Kerstpakket.net.

Hip en trendy kerstpakktten

De kerstpakketten van Kerstpakket.net zijn hippe en trendy kerstpakketten. Hippe kerstpakketten zijn vooral bij dynamische bedrijven en organisaties geliefd. Het brede assortiment aan hippe kerstpakketten zorgt voor de juiste keuze voor jouw als werkgever. Hier staan er een aantal voor je op een rij:

 

1)    Adventure Collector Kerstpakket: dit hippe kerstpakket is er één voor de avonturier! Is jouw bedrijf avontuurlijk? Dan is dit hippe kerstpakket echt iets voor jou en je personeel.

2)    Compliment! Kerstpakket: wil jij jouw medewerkers complimenteren? Dan zegt de naam van dit kerstpakket natuurlijk al genoeg. Waardering is bij dit trendy kerstpakket absoluut van toepassing!

3)    Brasserie Vuurschaal Kerstpakket: een hip en origineel kerstpakket. Verras je werknemers met een geheel uniek kerstpakket, namelijk eentje met een vuurschaal.

Zelf een hip kerstpakket samenstellen?

Op onze website vind je een breed assortiment aan hippe kerstpakketten. Maar je kunt bij Kerstpakket.net ook zelf een kerstpakket samenstellen! Hierdoor kun je een uniek kerstpakket voor je medewerkers helemaal zelf inrichten. Dit kan telefonisch, maar het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Net zo leuk!