Geachte bezoeker,

Het is bijna weer zo ver……..
We zijn druk met het samenstellen van de kerstpakketten voor 2019.
Over een aantal weken is onze website kerstpakket.net weer volledig gevuld.
Ook dit jaar kan je het kerstpakket volledig zelf samenstellen vanaf 12 pakketten.

Onze showroom is verhuisd naar Tilburg en een extra showroom in Moordrecht.

We zien u graag op onze website of in één van onze showrooms.

Mocht u al een afspraak willen plannen dan horen wij het graag.

Hollands kerstpakket - Oerpakket 2018

Door ,

Hollands kerstpakket - Oerpakket 2018

Wil jij een hip kerstpakket voor je werknemers dit jaar? Dan is een oer Hollands kerstpakket een echte aanrader! De Oud-Hollandse motieven en opdrukken op de verpakkingen geven het een oer Hollands karakter. Jouw medewerkers worden totaal verrast!

Voorkeur voor velen: Hollands kerstpakket

De Hollandse kerstpakketten van Kerstpakket.net zijn uitzonderlijk en heeft de voorkeur voor velen. Met het Hollands kerstpakket maken je medewerkers de beste Hollandse lekkernijen om tijdens de kerst op tafel te zetten. Een Hollandse kerststol, verse stroopwafels of ambachtelijke Hollandse koekjes.. wat wil je nog meer?! Breng het kerstpakket dichtbij huis!

Wat zit er in een Hollands kerstpakket?

In een Hollands kerstpakket zitten verschillende streekproducten om de Hollandse gezelligheid terug te laten komen tijdens de feestdagen. Je denkt er misschien niet direct aan, maar je kunt bijvoorbeeld heerlijke pannenkoeken eten tijdens de kerst, maar denk ook aan producten als Fries roggebrood of appel compote. Bij Kerstpakket.net hebben we een typisch Hollands kerstpakket die we d’n Oudste Kerstpakket noemen. De naam doet hier dan ook niet aan tekort, want dit is onder andere wat je krijgt:

-       Ambachtelijke chips, bereid op de boerderij

-       Peperkoek met kandij

-       Rijkelijk gevulde erwtensoep

-       Appelschenkstroop

-       Milde boerensmeerkaas

Waarom een Hollands kerstpakket?

Als werkgever heb jij de taak om een uniek, bijzonder, origineel kerstpakket te verzorgen voor je medewerkers. Dit is niet altijd even gemakkelijk wanneer je een grote club hebt die allen andere interesses hebben. Een Hollands kerstpakket is bij iedereen bekend en valt, naar onze ervaring, vaak in de smaak. Leuke, authentieke producten uit de streek die jouw medewerkers gaan verrassen!

Wist je dat..

Bij Kerstpakket.net kun je jouw kerstpakket voor medewerkers zelf samenstellen. Bij afname vanaf 40 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen. De Brabantse Kerstpakketten Specialist beschikt over een grote showroom. Kom gezellig eens langs en stel jouw Hollands kerstpakket zelf samen.