Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Ideale moment om kerstpakketten te bestellen

Door ,

Ideale moment om kerstpakketten te bestellen

Kerstpakketten bestellen: vanaf wanneer?

Is het jouw taak dit jaar om kerstpakketten voor het personeel te bestellen? Dan is de grote vraag voor jou: wanneer begin je. In welke maand van het jaar kun je het beste kerstpakketten inkopen? Lees hier de tips voor het ideale moment om kerstpakketten in te kopen.

De beste maanden om kerstpakketten te bestellen

Wist je dat de eerste kerstpakketten in juli al besteld worden? De meeste leveranciers presenteren hun assortiment dan ook rond juni/juli. Dus om er als eerste bij te zijn, kun je maar beter te vroeg dan te laat zijn! In deze vroeg periode voor het bestellen van kerstpakketten heb jij nog ruime keuze uit een breed assortiment. Ga je je later pas oriënteren, dan bestaat de kans dat de meest originele kerstpakketten al uitverkocht raken. 

Kerstpakketten samenstellen

Leveranciers zijn veelal vanaf januari al bezig om de kerstpakketten samen te stellen. Wanneer je in een rustige periode belt met de leverancier zijn er mogelijkheden om uitgebreider te bespreken wat je wensen zijn. Tevens is er een ruime keuze aan aanbod. Hierbij kan zowel jij als de leverancier rekening houden met de levertijd en productie. Vooral bij het zelf samenstellen van je kerstpakket is het dus aan te raden vroeg te beginnen met het oriënteren van je kerstpakket.

Originele kerstpakketten

Om jouw personeel te verrassen met kerst is een origineel kerstpakket altijd een goed idee. Bij Kerstpakket.net hebben wij unieke en originele kerstpakketten die je zelf samen kunt stellen, maar ook als pakket verkrijgbaar zijn. Ons uitgebreide assortiment bevat onder andere hippe kerstpakketten, kerstpakketten voor vrouwen, kerstpakketten voor mannen, BBQ Kerstpakketten en duurzame kerstpakketten

Kerstpakketten samenstellen bij Kerstpakket.net

Bij Kerstpakket.net kun je gemakkelijk jouw kerstpakketten samenstellen. Dit kan online of telefonisch. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Ter plekke is het mogelijk om jouw gewenste kerstpakket samen te stellen. De producten kies je dus helemaal zelf! 

Beleef de Pret van het Kerstpakket bij Kerstpakket.net.