Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerst 2018

Door ,

Kerst 2018

 

Familiefeest van het jaar

Nog maar twee maanden en dan is het weer zover: Kerstmis! Het grote familiefeest van het jaar en wat hebben we daar weer ontzettend veel zin in. Voor velen is het een bijzonder en warm moment om naar uit te kijken en om op terug te blikken. Voor sommigen betekent kerst met de kerstmuts de pistes af in Oostenrijk of Duitsland, terwijl kerst door anderen heerlijk thuis gevierd wordt. Onder het genot van een wijntje, een verwarmde kachel en familie dichtbij.

 

Christelijk feest

Kerstfeest is van origine een christelijk feest. Met Kerstmis wordt de geboorte van Jezus gevierd. Althans, door de christenen. Tegenwoordig is dit niet altijd meer de insteek van kerst. Veel families vieren het samenzijn en genieten van overheerlijk eten en lekkere drankjes.

 

Kerstmis voor medewerkers

In december is het voor velen een gezellige tijd en dat geldt ook voor veel bedrijven zo. Op kantoor wordt de kerstboom van de zolder gehaald en versierd met kerstballen en slingers. Om de sferen van kerst helemaal compleet te maken is een presentje voor alle medewerkers vaak op z’n plaats. Bij Kerstpakket.net bieden wij diverse soorten kerstpakketten om jouw medewerkers mee te verrassen.

 

Originele kerstpakketten zelf samenstellen 

Een aantal voorbeelden van onze originele kerstpakketten zijn kerstpakketten voor vrouwen, kerstpakketten voor mannen, duurzame kerstpakketten, luxe kerstpakketten, thema kerstpakketten en biologische kerstpakketten. Wat nog extra leuk is, is dat je bij ons zelf jouw kerstpakket samen kunt stellen! Kom langs in onze showroom of bekijk online ons assortiment en maak het kerstpakket voor je medewerkers uniek.

Neem vrijblijvend contact met ons op!