Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerstgeschenken trends van 2018

Door ,

Kerstgeschenken trends van 2018

Kerst is een traditioneel feest dat wij graag met familie en vrienden vieren. Naast de traditionele gebruiken, zoals een kerstboom en een kerstdiner, zijn er ook elk jaar weer nieuwe trends. Dit geldt ook voor kerstpakketten.

De 5 leukste kerstgeschenken trends van 2018 zetten wij graag voor u op een rijtje. Lees hier alle informatie over onze hippe kerstpakketten. Een leuk en origineel kerstgeschenk vindt u bij ons!

1. Kerstpakketten met streekprodukten

Een van de kerstgeschenken trends van 2018 is het streekprodukten kerstpakket. Alles wat lekker is uit eigen land vind u in dit kerstpakket. Verras uw medewerkers met een kerstpakket dat 100 % bruikbaar is, Niets zal op 1 februari nog in het keukenkastje staan.

2. Kerstpakketten Fair & Share

Ook de duurzame kerstpakketten worden steeds populairder. Dit jaar hebben wij een hippe lijn met Fair & Share artikelen. Eerlijkheid en duurzaamheid zijn belangrijk begrippen voor vele organisaties. Daarom vinden wij het belangrijk dat de eerlijke een duurzame kerstpakketten ruimt vertegenwoordigd zijn in onze collectie. De Fair & Share hebben een prachtige uitstraling. U steunt ook nog eens het goede doel met deze producten.

3. Kerstpakketten met fleece plaid

De kerstpakketten trends van 2016 zijn heel verschillend. De kerstpakketten met fleece plaid zijn ook dit jaar weer echte liefhebbers. Tijdens de koude winterdagen zijn de fleece plaids niet meer weg te denken in de huiskamers. Gezellig knus met familie en/of vrienden op de bank. De kerstpakketten met fleece plaid zijn in vele verschillende maten en soorten te vinden in ons assortiment. Wij kunnen garanderen dat de uitstraling van deze kerstgeschenken uniek zijn. Prachtige en moderne kerstpakketten boordevol handige, maar vooral heerlijke artikelen. Deze kerstpakketten zijn namelijk vaak aangevuld met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Uw medewerkers zullen niks te kort komen tijdens de feestdagen!

4. Kerstpakketten met BBQ

Een winterse barbecue wordt steeds populairder in Nederland. Mannen, en steeds meer vrouwen, steken graag de barbecue aan tijdens de eerste mooie lentedagen. Een echte trend is een winter barbecue. Gezellig met vrienden en familie bij de vuurkorf. We hebben vele verschillende barbecue kerstpakketten in ons assortiment. Dit jaar ook een hele handige tafelbarbecue voor de mensen die toch liever binnen blijven tijdens de koude winterdagen. Leuk en origineel kerstcadeau voor 2018!  Vindt u niet? Wij zijn er van overtuigd dat uw medewerkers dit prachtige geschenk graag ontvangen. Leuk om te geven en te krijgen!

5. Italiaanse kerstpakketten

Een andere thema binnen onze collectie van 2018 zijn de Italianse kerstpakketten. DeItaliaanse keuken is heel populair onder de Nederlandse bevolking. Daarom zijn onze Italiaanse kerstpakketten echte liefhebbers. Naast heerlijke Italiaanse lekkernijen zitten in een aantal kerstpakketten ook een hele handig pastapan. Met deze pastapan zetten uw medewerkers gemakkelijk een lekker gerecht op tafel deze kerst.

Kerstgeschenken trends van 2018!

Ben u nieuwsgierig geworden naar de kerstpakketten trends van 2018? Bekijk ons volledige assortiment op www.kerstpakket.net. Hier vindt u al onze kerstpakketten gesorteerd op prijscategorieën. Weet u uw budget? Dan klikt u op de juist categorie voor de juiste kerstpakketten. Door op de onderstaande afbeelding te klikken, komt u direct op de goede pagina terecht.