Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerstpakket Happy New Year

Door ,

Kerstpakket Happy New Year

Het aftellen is begonnen! Nog elf weken en dan gaat 2020 van start. Wens uw medewerkers en relaties een gelukkig Nieuwjaar met een origineel kerstpakket.

We hebben een viertal verrassende kerstpakketten samengesteld met food uit het thema 2020. De ontvanger beleeft een spetterend Oud & Nieuw met feestelijke hapjes en drankjes.

Kerstpakket tot 20 euro
Een klein maar fijn kerstpakket met daarin alle benodigdheden voor een gezellige avond, Kerstpakket Daar moet op geproost worden. Inclusief folie ballonnen 2020.

Kerstpakket 20-40 euro
Met Kerstpakket Happy baking year maakt u zelf mediterraans plukbrood en oliebollen op de handige bakplaat. DIY (do it yourself) Oud & Nieuw.

Kerstpakket 40 euro
Kerstpakket It's time 2(020) celebrate is een goed gevuld nieuwjaarspakket inclusief stoere serveerplank, party poppers en een grote fles Duvel. Geniet ervan!

Kerstpakket 50-60 euro
Een uitgebreid kerstpakket met een mooie grote koeler, een fles cava en allerlei lekkernijen. Verder zitten in Luxe kerstpakket Knallend het jaar uit! folie ballonnen 2020 en party poppers om het feestje compleet te maken.

Kerstpakket zelf samenstellen
U kunt eenvoudig aanpassingen doen in de online kerstpakketten door te klikken op “zelf samenstellen”. Een eigen kerstpakket samenstellen kan gemakkelijk online of in onze showroom in Tilburg of Moordrecht, maak hiervoor een afspraak met onze adviseur.

Dit is enkel een greep uit ons ruime assortiment. Bekijk hier alle soorten kerstpakketten.