Geachte bezoeker,

Het is bijna weer zo ver……..
We zijn druk met het samenstellen van de kerstpakketten voor 2019.
Over een aantal weken is onze website kerstpakket.net weer volledig gevuld.
Ook dit jaar kan je het kerstpakket volledig zelf samenstellen vanaf 12 pakketten.

Onze showroom is verhuisd naar Tilburg en een extra showroom in Moordrecht.

We zien u graag op onze website of in één van onze showrooms.

Mocht u al een afspraak willen plannen dan horen wij het graag.

Kerstpakket Ideeën

Door ,

Kerstpakket Ideeën

Een kerstpakket in een koffer? Een trolly of reistas als kerstpakket? Of een hip vintage kerstpakket? Bij Kerstpakket.net hebben we de meest originele en unieke kerstpakketten voor je klaar liggen! Wil jij het liefst zelf een kerstpakket samenstellen? Ook dat dan!

Reis kerstpakket

Wat is er nou leuker dan jouw personeel een trolley cadeau doen?! Wie weet kunnen jullie als bedrijf zelfs samen een weekendje erop uit. Met het FlightCase kerstpakket of Vintage kerstpakket, waar een vintage trolley bij zit, beleven jij en je medewekers misschien wel een onvergetelijk kerstweekend! Ook het Explore Backpack Kerstpakket is een aanrader. Met een vintage rugzak het ideale pakket voor de sportieve en avontuurlijke reisliefhebbers!

Italiaans kerstpakket: pizza's bakken met collega's 

Tips om met je collega’s te doen in de maand december! Heb jij er weleens aan gedacht om samen met je collega’s pizza’s te bakken? Met het Pizza Oven Kerstpakket maak jij overheerlijke pizza’s. Gezelligheid kent geen tijd en dat kan dit Italiaans kerstpakket alleen maar bevestigen! Ingrediënten zijn inbegrepen in het kerstpakket om eens goed uit te pakken.

Hollands kerstpakket: pannenkoeken bakken met collega's 

Met het hele bedrijf gezamenlijk pannenkoeken bakken? Dan is het Boeren Pannenkoeken Kerstpakket een echte aanrader. Met dit Hollands kerstpakket bak jij zelf de meest overheerlijke pannenkoeken en het is ontzettend gezellig om in te zetten tijdens een bedrijfsuitje.

Kerstpakket zelf samenstellen

Bij Kerstpakket.net is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen. Dit kan online via onze webshop of kom langs in onze showroom voor het samenstellen van je kerstpakket. Originele en unieke kerstpakketten, net wat jouw personeel verdiend! 

Neem een kijkje bij alle kerstpakketten voor de leukste kerstpakketten.