Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerstpakket inspiratie 2019

Door ,

Kerstpakket inspiratie 2019

Wilt u een origineel kerstpakket geven aan uw medewerkers of relaties en bent u opzoek naar inspiratie? Laat u verrassen door ons ruime aanbod kerstpakketten online.

Sportief kerstpakket
Ga 2020 sportief van start met onze healthy kerstpakketten. U bent klaar om te gaan sporten met een handige waterfles in de vorm van een halter in Kerstpakket Feel Good! of een mooie sporttas in Kerstpakket Energie, motivatie en veerkracht.

Voor avontuurlijke personen is er Kerstpakket Stay vital, in dit stoere kerstpakket zit een handige rugzak en een activity tracker. Met Kerstpakket Gezond én lekker eten bereidt u gezonde drankjes en maaltijden.

Kerstpakket Oud & Nieuw
Samen met familie en/of vrienden Oud & Nieuw vieren, we hebben vier kerstpakketten die alle ingrediënten bevatten voor een geslaagde avond. Klein maar fijn, Kerstpakket Daar moet op geproost worden. Maak uw eigen oliebollen met Kerstpakket Happy baking year.

Klaar voor een knalfeest met party poppers en een grote fles Duvel in Kerstpakket It's time 2(020) celebrate of kies voor het Luxe kerstpakket Knallend het jaar uit! inclusief een goede fles Cava en een koeler.

Kerstpakket zelf samenstellen
Bij Kerstpakket.net kunt u al een eigen kerstpakket samenstellen vanaf slechts 12 stuks. Dit kan online door aanpassingen te doen aan een kerstpakket uit ons assortiment of maak een afspraak in onze showroom om een geheel eigen kerstpakket samen te stellen, onze expert adviseert u graag.

Dit is enkel een greep uit ons ruime assortiment. Bekijk hier al onze kerstpakketten.