Geachte bezoeker,

Het is bijna weer zo ver……..
We zijn druk met het samenstellen van de kerstpakketten voor 2019.
Over een aantal weken is onze website kerstpakket.net weer volledig gevuld.
Ook dit jaar kan je het kerstpakket volledig zelf samenstellen vanaf 12 pakketten.

Onze showroom is verhuisd naar Tilburg en een extra showroom in Moordrecht.

We zien u graag op onze website of in één van onze showrooms.

Mocht u al een afspraak willen plannen dan horen wij het graag.

Zelf een Kerstpakket voor mannen samenstellen?

Door ,

Zelf een Kerstpakket voor mannen samenstellen?

Kerstpakket voor mannen

 

Wil je een kerstpakket voor de mannen binnen je bedrijf waar zij echt blij van worden? De kerstpakketten voor mannen van Kerstpakket.net zijn een echte aanrader. Voor iedere medewerker een kerstpakket dat bij hem past!

Samengestelde kerstpakketten voor mannen

De kerstpakketten voor mannen zijn speciaal samengesteld met producten waarvan wij weten dat zij hiermee een geslaagde kerst gaan beleven. Denk bijvoorbeeld aan producten als frisse biertjes of een tijdschrift voor motoren. Maar wist je bijvoorbeeld ook dat mannen steeds meer houden van producten op het gebied van uiterlijke verzorging? Het is bij Kerstpakket.net mogelijk om zelf een kerstpakket voor mannen samen te stellen. Op deze manier kun jij alle producten kiezen waarvan jij denkt dat deze passen bij je mannelijke medewerkers. Wie weet dat een kerstpakket bier deze keer vervangen kan worden door een thee kerstpakket. Afhankelijk waar jou mannen van houden!

De soorten kerstpakketten voor mannen

Bij Kerstpakket.net bieden wij diverse kerstpakketten aan voor mannen. Wij bieden bijvoorbeeld een BBQ Bucket kerstpakket aan, een relax kerstpakket en een Plankje Tapas kerstpakket.

-       BBQ kerstpakket: niet alleen is dit kerstpakket gevuld met lekkernijen zoals een BBQ saus, mallows, etc. Dit kerstpakket beschikt ook nog eens over een multifunctionele draagbare barbecue.

-       Relax kerstpakket: denk hierbij aan een kerstpakket gevuld met een fleece badjas, kaarsen en een mousserende wijn. Wist je dat mannen steeds vaker van een kerstpakket genieten dat goed is voor lichaam en geest?!

-       Tapas kerstpakket: een tapas kerstpakket bevat onder andere heerlijke rode wijn, bruschetta’s, verse aioli en een houten kaasplank. Een origineel kerstpakket waarmee gevierd kan worden!

Kerstpakket voor vrouwen

Bij Kerstpakket.net kun je ook een kerstpakket speciaal voor vrouwen samenstellen. Heb jij naast mannelijke medewerkers ook vrouwelijke medewerkers rondlopen, dan is een specifiek vrouwen kerstpakket natuurlijk ideaal! Bekijk de verschillende kerstpakketten online of kom langs in onze showroom.  

Kerstpakket zelf samenstellen

Een kerstpakket zelf samenstellen, hoe werkt dat precies? Dit kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen en daarmee jouw voorkeur doorgeven. Maar ook is het mogelijk om eenvoudig online een kerstpakket samen te stellen en vervolgens te bestellen. Hierbij kun je zelf de gewenste week of dag aangeven van levering. Maar wat nog leuker is, is om langs te komen in onze showroom om zelf je kerstpakket samen te stellen voor je mannelijke medewerkers. Wij zijn je graag van dienst  en helpen je dan ook graag!