Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Trends voor verwarming op je (tuin)terras 2018

Door ,

Trends voor verwarming op je (tuin)terras 2018

Buitenleven, trends voor verwarming op je (tuin)terras anno 2018.

De dagen beginnen al weer flink te korten. Overdag genieten we van heerlijke temperaturen maar in de avond koelt de temperatuur flink af of is het zelfs een beetje fris. Wil je wel lekker buiten (blijven) zitten? Dat kan door het gebruik van terrasverwarming. Denk hierbij aan een terrasverwarmer, buitenkachel, tuinhaard  of vuurkorf / vuurschaal. De laatste trend is de vuurschaal, heb jij hem al ontdekt?

De Vuurschaal

De tuin / het terras is aan kant en je hebt lekker buiten gegeten. Nog een kopje koffie of glaasje rosé in de tuin? Ja graag, maar dan wel met de vuurschaal aan. Er zijn verschillende soorten vuurschalen, Als je het onderstel van de vuurschaal het gras of terras wilt plaatsen is dat geen probleem. Is de ondergrond van brandbaar materiaal (hout / kunststof) dan kun je eenvouwdig gebruik maken van een speciale onder plaat. Het kind komt bij veel mensen naar boven als ze met vuur mogen ‘spelen’ in een stoere robuuste vuurschaal, wel voorzichtig natuurlijk! Het is ontzettend gezellig om met zijn allen om de vuurschaal te zitten en wellicht hierop wel marshmallows te roosteren. De vuurschaal is hip en trendy en bij veel mensen geliefd. Er zijn ook vuurschalen op zuil waarin je het hout netjes kunt opbergen, handig!

Licht en Warmte

Naast de warmte geeft een brandend vuur ook een mooi sfeervol licht. Licht en warmte is dat niet een grote wens van veel mensen zo tegen het einde van het jaar? Vanuit deze gedachte heeft de Brabantse kerstpakketten Specialist diverse kerstpakketten samengesteld waarin verschillende vuurschalen zijn verwerkt. Een vuurschaal, leuk om te krijgen, leuk om naar te kijken en nog leuker om te gebruiken. Vorig jaar zag je dat de interesse groeiende was, onze klanten die vorig jaar voor een kerstpakket met een vuurschaal hebben gekozen geven unaniem aan dat de kerstpakketten zeer goed ontvangen zijn. Verras jij je medewerkers / collega’s met een vuurschaal?

Vuurschaal voor elk budget.

Vuurschalen zijn er in veel formaten en uitvoeringen. De meest bekende vuurschaal is vaak zwart, nieuw is de roestkleur. Deze kleur is op de natuurlijke wijze (door oxidatie) tot stand gekomen en geeft de vuurschaal een stoer en robuust uiterlijk.

Voor het perfecte kerstpakket combineer de vuurschaal met een paar houtblokken, aanmaakblokjes, marshmallows, een hartige snack en een lekkere fles wijn. Succes verzekerd, op naar een vlammend nieuwjaar!

Beleef de Pret van het Kerstpakket bij Kerstpakket.net