Geachte bezoeker,

Het is bijna weer zo ver……..
We zijn druk met het samenstellen van de kerstpakketten voor 2019.
Over een aantal weken is onze website kerstpakket.net weer volledig gevuld.
Ook dit jaar kan je het kerstpakket volledig zelf samenstellen vanaf 12 pakketten.

Onze showroom is verhuisd naar Tilburg en een extra showroom in Moordrecht.

We zien u graag op onze website of in één van onze showrooms.

Mocht u al een afspraak willen plannen dan horen wij het graag.

Kerstpakket voor vrouwen

Door ,

Kerstpakket voor vrouwen

Een kerstpakket uitzoeken voor uw werknemers is niet altijd een gemakkelijke keuze. Als werkgever wil je tijdens de feestdagen je werknemers met een leuk geschenk verrassen, toch?! En dat terwijl iedereens interesse anders is. Wij begrijpen maar al te goed dat jij daar wel wat hulp bij kunt gebruiken. Een aantal tips voor een geslaagd kerstpakket voor vrouwen, helaas mannen, deze keer op een rij. 

Meer dan een Rituals kerstpakket

Bij Kerstpakket vinden wij het leuk om verder na te denken dan de standaard kerstpakketten. Een Rituals kerstpakket is een mooi gebaar, maar wij zijn altijd op zoek naar een uniek en origineel kerstpakket. Jouw personeel verdient namelijk de waardering die zij verdient!

3 soorten dames kerstpakketten 

Uit ons brede assortiment hebben we hier een keuze van 3 dames kerstpakketten voor je op een rij gezet:

  1. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Kistje Geluk Kerstpakket? Dat klinkt niet alleen al leuk, maar het ís ook een ontzettend leuk kerstpakket voor vrouwen. In dit Kistje Geluk vind je bijvoorbeeld oud Hollandsche Kruidkoek, een boeren kaas pondje en nog veel meer lekkernijen.

  2. Maar bij Kerstpakket.net bieden wij ook Fair Trade kerstpakketten aan van onder andere het welbekende merk Blond Amsterdam. Veel medewerkers houden van duurzaam en biologisch verantwoord leven. Dit is een ontzettend mooie visie en goed als werkgever om daar rekening mee te houden. Eerlijke producten, zoals chocolade of biologische sappen vind je in ons ruime assortiment.

  3. De Super Smoothies & Shake kerstpakket is een zeer geliefd product. Vrouwen krijgen namelijk een blender mét super smoothies receptenboek. Niet alleen goed voor de lijn deze gezonde sapjes, het is ook nog eens biologisch verantwoord.

Een kerstpakket zelf samenstellen

Bij Kerstpakket.net kun je verschillende soorten kerstpakketten zelf samenstellen. Vanaf 40 stuks kun je zelf de kerstpakketten samenstellen. Zo bieden wij, naast kerstpakketten voor vrouwen, ook duurzame kerstpakketten aan, kerstpakketten voor mannen en de meest unieke kerstpakketten voor je werknemers.

Onze showroom 

Het is heel gemakkelijk om telefonisch een leuk en origineel kerstpakket samen te stellen, maar het is natuurlijk nóg leuker om eens langs te komen in onze winkel. Hier kun je de producten volledig zelf kiezen naar eigen wensen. De Brabantse Kerstpakketten Specialist beschikt over een grote showroom met daarin duizenden artikelen. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kun je op een gemakkelijke en prettige manier de leukste, lekkerste en meest originele kerstpakken voor je vrouwelijke werknemers samenstellen.