Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerstpakketten 2019 online

Door ,

Kerstpakketten 2019 online

Met trots presenteren wij onze originele kerstpakketten voor 2019! Tijdens de landelijke hittegolf van afgelopen week waren wij druk bezig om alle kerstpakketten op de website te zetten en onze showrooms gereed te maken. Je kunt immers nooit te vroeg aan kerst beginnen. Wij zijn er klaar voor en verheugen ons op het aankomende kerstseizoen.

Originele kerstpakketten
U vindt bij ons het meest verrassende aanbod kerstpakketten online. Er zijn verschillende soorten kerstpakketten om uit te kiezen, bijvoorbeeld een traditioneel kerstpakket maar ook kerstpakketten voor vrouwen of mannen. Bekijk alle kerstpakketten of selecteer op uw budget.

Kerstpakket zelf samenstellen
Bij kerstpakket.net kunt u een eigen kerstpakket samenstellen vanaf 12 stuks. Selecteer het gewenste kerstpakket en kies voor zelf samenstellen. Verwijder vervolgens de artikelen die u er niet in wilt hebben en voeg naar eigen wens non food en food producten toe. Tijdens het samenstellen ziet u voortdurend de actuele prijs en het aantal artikelen in het kerstpakket.

Goede doelen kerstpakketten
De goede doelen kerstpakketten pakken we anders aan dit jaar. Voorheen maakte we diverse goede doelen kerstpakken om uit te kiezen. Nu is het mogelijk om aan ieder maatwerk kerstpakket een donatie aan een goed doel of goede doelen toe te voegen. Zo heeft u meer kerstpakketten om uit te kiezen.

Showrooms
Wilt u het kerstpakket liever fysiek samenstellen? Maak dan een afspraak in onze showroom in Tilburg of Moordrecht. Een kerstpakketexpert geeft u persoonlijk advies en helpt u om een geschikt kerstpakket samen te stellen.

Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !