Geachte bezoeker,

Voor dit jaar is het voorbij……..
Vanaf juni tot 12 december heeft de verkoop plaats gevonden,
Nu ligt de focus op inpakken uitleveren.
Volgend jaar zijn wij u graag van dienst.

Fijne feestdagen toegewenst!!

Kerstpakketten van € 40 tot € 60

Door ,

Kerstpakketten van € 40 tot € 60

De zomervakantie is voor velen ten einde gelopen en dat betekent dat we ons weer mogen verheugen op de kerst. Een onvergetelijke kerst is uiteraard compleet met een leuk en origineel kerstpakket. Medewerkers werken het hele jaar door hard binnen jouw organisatie en dat verdient een bedankje. Bij Kerstpakket.net bieden wij diverse soorten kerstpakketten aan die allen onder een verschillende prijscategorie vallen. Hier lichten we in het kort een aantal kerstpakketen van € 40 tot € 60 uit.

Soorten originele kerstpakketten 

  • Heb jij een aantal vroege vogels binnen je organisatie? Dan is het Vroege Vogel Kerstpakket echt iets voor jou! Met veelal producten afkomstig van de ambacht maken jouw medewerkers de meest uiteenlopende en heerlijke gerechten om ’s avonds op tafel te zetten.
  • Is jouw personeel fan van de Aziatische keuken? Dan is het Asian Super Ricecooker Kerstpakket een echte aanrader! Een bijzonder item wat in dit kerstpakket verstopt zit is de RVS Rice Cooker. Hiermee kun je gemakkelijk rijst koken die je heerlijk kunt gebruiken voor je gerecht.
  • Dopper de Luxe Kerstpakket is voor de personeelsleden die houden van wat extra luxe met bonbons, sparkling druivensap en heerlijke cappuccino. De dopper krijgt men hier bij!
  • Het Pizza Oven Kerstpakket beschikt over pizza maker waarmee jouw personeel de meest heerlijke pizza's kan maken. De Italiaanse kerstpakketten zijn populaire kerstpakketten en dat is natuurlijk niet voor niets. Laat je personeel voor even wanen in Italiaanse sferen.

Zelf kerstpakket samenstellen

Wil jij zelf een kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk bij Kerstpakket.net! Een origineel en uniek kerstpakket gunnen wij iedere medewerker.

Bekijk voor het gehele assortiment aan kerstpakketten tussen de € 40 en € 60 op onze website of kom gezellig langs in onze showroom!