Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Leuke kerstpakketten om mee te verrassen

Door ,

Leuke kerstpakketten om mee te verrassen

Leuke kerstpakketten

Ook dit jaar heeft Kerstpakket.net verschillende soorten kerstpakketten om jouw personeel mee te verrassen. Denk hierbij aan een borrel kerstpakket, een hip kerstpakket of een biologisch kerstpakket. Het zijn allemaal leuke kerstpakketten die je online zelf samen kunt stellen of waarvoor je langskomt in onze showroom!

Leuke kerstpakketten: borrel kerstpakketten

Een borrel kerstpakket gaat zeker in de smaak vallen bij medewerkers. Lekkere hapjes, zoutjes, drankjes en versnaperingen. In veel gevallen is een rode of witte wijn ook aanwezig. Stel het kerstpakket 2018 zelf samen!

Leuke kerstpakketten: hippe kerstpakketten

Hippe bedrijven vragen om hippe kerstpakketten! In dynamische bedrijven en organisaties doen hippe kerstpakketten het vaak erg goed. De soorten kerstpakketten die wij hiervoor aanbieden zijn bijvoorbeeld:

-       Brasserie Vuurschaal Kerstpakket: voor een heerlijk romantische/gezellige avond buiten

-       Explore Backpack Kerstpakket: voor de echte backpackers/avonturisten en ontdekkers

Leuke kerstpakketten: biologische kerstpakketten

De naam zegt het natuurlijk al: biologische kerstpakketten met duurzame en biologische producten. Van eerlijke chocolade tot heerlijke biologische sappen. Jouw medewerkers genieten van deze overheerlijke natuurproducten. 

Kerstpakketten samenstellen

Bij Kerstpakket.net stel jij jouw kerstpakket zelf samen. Bij een afname vanaf 40 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen. Kom gezellig langs in onze showroom en stel de leukste, meest originele en uniek kerstpakketten samen.