Geachte bezoeker,

Voor dit jaar is het voorbij……..
Vanaf juni tot 12 december heeft de verkoop plaats gevonden,
Nu ligt de focus op inpakken uitleveren.
Volgend jaar zijn wij u graag van dienst.

Fijne feestdagen toegewenst!!

4x Luxe Kerstpakketten

Door ,

4x Luxe Kerstpakketten

Wil jij jouw medewerkers een keer goed in de watten leggen? Dan kan dat met de luxe kerstpakketten van Kerstpakket.net. Met de producten die verstopt zitten in het luxe kerstpakket stuur jij je personeel op luxe wijze de kerstvakantie in. Hier vind je een viertal luxe kerstpakketten die jouw medewerkers heel blij gaan maken. 

4 Luxe Kerstpakketten voor je op een rij 

1.     Fair & Share Vintage Kerstpakket

Het merk ‘Fair & Share’ is opgericht om eten speciaal te maken. Fair & Share staat dan ook voor samen, met elkaar, bouwen aan een gelijk deel voor iedereen. Dit luxe kerstpakket is dus zeer geschikt voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden en biologische producten op prijs stellen. Daarnaast bevat het Fair & Share Vintage Luxe Kerstpakket een trolly/tas die gebruikt kan worden voor een leuk kerstvakantie uitje! Je vindt  hier meer informatie over dit luxe kerstpakket. Dit kerstpakket bevat 14 luxe producten en/of artikelen.

2.     Pizza Oven Kerstpakket

Zijn jouw medewerkers dol op de Italiaanse keuken? Dan is dit Luxe kerstpakket mét Pizza Oven perfect voor jouw bedrijf! Het kerstpakket beschikt over Italiaanse producten zoals olijven, tomatensaus en cappuccino. Ook beschikt dit luxe kerstpakket over diverse producten van het merk Piacelli. Met groene pesto van Piacelli, Italiaanse pizza bakmix en een echte pizzamaker kunnen je medewerkers thuis aan de slag! Meer informatie over dit Italiaanse, luxe kerstpakket vind je op de productpagina.

3.    Airfryer Kerstpakket

Wie kent de Airfryer niet?! Inmiddels kennen vele huishoudens het gebruik van een Airfryer. Maar nog niet iedereen beschikt over deze handige frituurpan. Je eten wordt bereid door de warme lucht die er langs stroomt waardoor je productne in de Arifryer kunt frituren. In een Airfryer frituur je uitsluitend met lucht. Verras jouw medewerkers met dit zeer luxe kerstpakket inclusief Airfyer.

4.     Brasserie BBQ Kerstpakket

Met het Brasserie BBQ Kerstpakket ben je verzekerd van een succesvolle gift aan je medewerkers. Dit luxe kerstpakket beschikt over een echte BBQ roker van 37,5 x 25 x 38 cm. Met heerlijke Sate saus, beefburgers en Mega BBQ Mallows kan deze BBQ niet meer stuk! Een BBQ Kerstpakket is origineel, uniek én brengt gezelligheid met zich mee. Een luxe BBQ Kerstpakket voor het hele gezin vind je bij Kerstpakket.net.

Kerstpakket zelf samenstellen

Wil jij een luxe kerstpakket zelf samenstellen? Dat kan! In 3 simpele stappen heb jij online een kerstpakket samengesteld! Maar het is ook mogelijk om in onze showroom langs te komen om advies te ontvangen van onze kerstpakketten specialisten.

Contact opnemen

Heb je vragen, wil je telefonisch een bestelling plaatsen of wens je een afsprak te maken voor het zelf samenstellen van je kerstpakket? Neem dan contact op met Kerstpakket.net. Wij helpen je graag verder!