Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Maak uw eigen kerstpakket

Door ,

Maak uw eigen kerstpakket

Zelf uw eigen kerstpakketten maken die helemaal passen bij uw medewerkers of personeel? Dat kan op Kerstpakket.net. Wanneer u minimaal 40 dezelfde kerstpakketten afneemt, dan is het mogelijk om naar eigen wens en inzicht zelf een kerstpakket samen te stellen. 

Waarom zelf een kerstpakket samenstellen?

Wanneer u op geheel eigen wijze een kerstgeschenk samenstelt dan kunt u voor een kerstpakket zorgen dat gegarandeerd voor succes zorgt bij uw medewerkers. U kent ten slotte uw medewerkers als geen ander. U weet precies waar mensen wel en niet van houden, welke producten goed scoren en waar nog lang prettig aan terug wordt gedacht. 

Met een zelf samengesteld kerstpakket biedt u uw medewerkers een gepersonaliseerder en dus nog leuker geschenk voor tijdens de kerst. Bovendien is het ook erg leuk om zo’n pakket zelf samen te stellen. U heeft keuze uit veel verschillende opties en producten. Wanneer u zelf een kerstpakket samenstelt, dan kunt u daardoor ook rekening houden met specifieke wensen en behoeftes van je eigen medewerkers.

Hoe werkt het?

Bent u ervan overtuigd om uw kerstpakket zelf samen te stellen? Dan ontvangen wij u graag in onze showroom (op afspraak) waar duizenden producten op u liggen te wachten. Uit ons ruime aanbod kunt u kiezen en zelf uw pakket maken. Er is ook de mogelijkheid om van tevoren het pakket te presenteren binnen uw bedrijf, zodat u helemaal zeker weet of dit het ideale pakket is dat u wilt aanbieden. Het is ook mogelijk dat een van onze verkopers meerdere pakketten op locatie meenemen zodat u met een grotere groep collega’s of medewerkers het pakket kunt samenstellen. 

Tips voor een eigen kerstpakket

Wanneer u voor een zelf gemaakt kerstpakket gaat, dan is het goed om voldoende rekening te houden met variatie van het pakket. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van dranken en etenswaren. Maar houd bijvoorbeeld ook rekening met zoet en hartig. Of stop er een klein cadeautje in. De meeste mensen vinden het fijn om verschillende dingen in hun kerstpakket te vinden. Op die manier maak je ook de meeste kans dat iemand altijd wel iets vindt wat hij of zij heel erg lekker of leuk vindt. U kunt ook een eigen product toevoegen aan het kerstpakket!