Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Omroep Brabant op bezoek in onze showroom!

Door ,

Omroep Brabant op bezoek in onze showroom!

10 oktober bezocht een Omroep Brabant onze showroom. Een gezellig informatief gesprek eindigde in een interessant item dat door velen is bekeken / beluisterd.

Goed nieuws! U krijgt dit jaar een groter en mooier kerstpakket.

GOIRLE - Na jaren van zuinigheid van opdrachtgevers en mindere omzetten is er goed nieuws van de Brabantse-kerstpakketten leveranciers. Dit jaar krijgt u namelijk een groter en een beter gevuld kerstpakket. Uit een Omroep Brabant steekproef blijkt dat Brabantse werkgevers dit jaar heel wat meer euro's uitgeven aan uw pakket!

Grote leveranciers als het Veghelse Sligro met een afzet van één miljoen kerstpakketten en kleinere spelers als de Brabantse kerstpakketten specialist melden eensgezind fors hogere omzetten. "Het mag weer, het is weer uitbundiger en het mag weer stralen", zegt Gerrit Krebaum van de Brabantse kerstpakketten specialist.

omroep brabant videoKijk HIER het filmpje

Enorme toename
Het Bossche bedrijf Tintelingen Kerstpakketten, met in 2015 een afzet van 300.000 pakketten meldt bij monde van directeur Patrick Moreu een grote groei door te maken. "Zo'n toename van bestedingen als dit jaar heb ik nog nooit eerder gezien." Ook bij de Sligro in Veghel schijnt de kerstster volop. "We zijn buitengewoon tevreden".

Meer budget voor het pakket
Uit onze rondgang blijkt ook dat werkgevers voor het eerst in jaren meer budget hebben om te besteden. "Zo ik er nu tegenaan kijk, wordt er gemiddeld vier euro per pakket meer uitgegeven." Een ontwikkeling die ze ook merken bij de BKS. "Voor een gemiddeld pakket is de werkgever bereid zo'n veertig euro te betalen", zegt Krebaum. "Een paar jaar geleden was dat echt anders en heel wat minder."

Ook duurdere cadeaus
De optimistische geluiden komen niet alleen van de bedrijven die de kerstpakketten samenstellen en leveren, maar ook van de importeurs. "Zij leveren weer aan ons en vertellen ons ook, dat het goed begint te lopen en ook dat er duurdere cadeaus worden besteld", aldus Krebaum