Geachte bezoeker,

Het is bijna weer zo ver……..
We zijn druk met het samenstellen van de kerstpakketten voor 2019.
Over een aantal weken is onze website kerstpakket.net weer volledig gevuld.
Ook dit jaar kan je het kerstpakket volledig zelf samenstellen vanaf 12 pakketten.

Onze showroom is verhuisd naar Tilburg en een extra showroom in Moordrecht.

We zien u graag op onze website of in één van onze showrooms.

Mocht u al een afspraak willen plannen dan horen wij het graag.

Online kerstpakketten bestellen

Door ,

Online kerstpakketten bestellen

Heb jij de mooie taak dit jaar om een kerstpakket samen te stellen voor het personeel? Bij Kerstpakket.net kun je gezellig langskomen in onze showroom, maar is er ook de mogelijkheid om online kerstpakketten te bestellen. Het kerstpakketten assortiment is zeer breed, waardoor jij medewerkers verrast!

Denk bijvoorbeeld aan luxe kerstpakketten, kerstpakketten speciaal voor mannen, duurzame kerstpakketten en meer! Hier lees je over de mogelijkheden om bij Kerstpakket.net online kerstpakketen te bestellen.

Stel jouw kerstpakket voor 2018 zelf samen

Bij afname van minimaal 40 originele en leuke kerstpakketten is het bij ons mogelijk om de pakketten naar eigen wens samen te stellen en vervolgens te bestellen. In onze online webshop kies je voor het type kerstpakket dat bij je personeel past. Kies je bijvoorbeeld voor een Italiaans kerstpakket, kun je vervolgens zelf aankruisen welke producten je wel en welke producten je niet in het kerstpakket wilt toevoegen. Ideaal toch?!

Populaire kerstpakketten 2018

Om je alvast een handje te helpen staan hier de meest populaire kerstpakketten van 2018 voor je op een rij. Favorieten van ons, maar ook van onze klant. Laat je inspireren!

-       Lekker Wokken Kerstpakket: dit heerlijke kerstpakket bevat allemaal Conimes producten die de feestdagen helemaal compleet maken. Ook een 28 com wokpan zit inbegrepen in dit kerstpakket. 

-       Bij Robert, Bak Box Kerstpakket: bij Robert is een uniek kerstpakket voor de echte genieters! Verschillende mixes waarmee je eigen bierbrood kunt maken, pannenkoeen of mueslikoeken. 

-       Tijd voor Elkaar, Flightcase Kerstpakket: de feestdagen zijn niet voor niets een periode van samenzijn. Met familie, vrienden, collega's en je geliefde. Dit originele kerstpakket sluit hier perfect op aan. 

-       The Barn Vogelvriend Kerstpakket: met een eikel voederhanger is dit natuurlijke kerstpakket een aanrader voor de natuurliefhebbers!

 

Stel online jouw kerstpakket zelf samen en verras je personeel! 

Langskomen in de showroom

Toch langskomen in onze showroom in plaats van online jouw kerstpakket bestellen? De Brabantse Kerstpakketten Specialist beschikt namelijk over een grote showroom met daarin duizenden artikelen. Maak een afspraak en wij zijn je graag van dienst.  

Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net!