4 ideeën voor een origineel kerstpakket in 2017

Door ,

4 ideeën voor een origineel kerstpakket in 2017


Er is tegenwoordig ontzettend veel keuze. Je vraagt je nu waarschijnlijk af: welk kerstpakket moet ik kiezen? Wat vindt mijn werknemer leuk om te krijgen? Met alle veranderende trends blijft het een uitdaging om een uniek geschenk te geven. Wij helpen je op weg bij deze lastige keuze en geven je tips voor 2017. 

Geen kerstpakket gekregen?


Al lijkt een kerstpakket niet altijd belangrijk; voor werknemers is het een blijk van waardering. Ieder jaar vragen vrienden en familie wat er in jouw kerstpakket zit. En niemand wil het onderwerp zijn tijdens het kerstdiner waarbij verbaast gevraagd wordt: “Heb je geen kerstpakket gekregen?”. Kerst is hét moment om te laten zien aan personeel dat je ze waardeert met een origineel kerstpakket.

 

1: Gezond kerstpakket


Een kerstpakket met duurzame en eerlijke producten scoort vandaag de dag erg goed. Fair trade duidt op een streven om bijvoorbeeld koffieboeren of cacaoboeren of in bv.  Latijns-Amerika, Afrika en Zuidoost-Azië een eerlijke prijs te geven. Met dit Fair Trade kerstpakket heb je het beste van twee werelden.

 

2: Kerstpakket goed doel


Wil je een weldoener worden zoals in het mooie kerstverhaal ‘A Christmas Carol’? Steun met een kerstpakket een goed doel. Zo slaat u twee vliegen in één klap. Voor ieder besteld kerstpakket gaat er een vast bedrag naar het goede doel. Zo kun je als bedrijf zijnde een maatschappelijke waarde laten zien. Kerst is immers hét moment om stil te staan bij de mensen die het minder goed hebben en wel een steuntje kunnen gebruiken.

 

3: Zelf kerstpakket samenstellen


Wil je een geschenk afgestemd op de medewerker? Dan kun je een kerstpakket zelf samenstellen met bruikbare producten waar ze echt iets aan hebben. Zo is het veel persoonlijker en kun je bijvoorbeeld rekening houden met vrouwen of mannen. Alles is mogelijk; denk aan eten en drinken of cadeautjes en themapakketten. Het is helemaal aan jou.

 

4. Barbecue pakket


Een absolute trend in 2017 is de winterbbq. Dat betekent dat de fanatieke barbecuer nu ook in de winter aan de slag kan. Het heeft iets speciaals om met een groep vrienden in de sneeuw rondom een bbq te staan met een glas glühwein in de hand. Bovendien hebben we in Nederland zelden hele strenge winters, dus barbecuen in de winter is heel goed te doen met dit bbq kerstpakket.


Nog veel meer:
Met bovenstaande originele kerstpakketten zit je vast en zeker goed. Maar er is nog veel meer. Wilt u nog eens alle pakketten rustig doorkijken, kijk dan bij ons volledige aanbod op de site.