Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Populaire Seatzac in uw Kerstpakket?

Door ,

Populaire Seatzac in uw Kerstpakket?

Als Kerstpakketten Specialist zijn wij altijd op zoek naar de laatste trends, leukste gadgets en gebruiksartikelen waar je bij de ontvanger een lach op het gezicht tovert. Aangenaam verrast werden wij door de Seatzac.

Waarom de SeatZac?

De SeatZac is een comfotabele chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Compact om te vervoeren, en heerlijk comfortabel om in te zitten. De SeatZac vul je door een handige zwaaibeweging met lucht en even daarna zit je al met je cocktail op het strand of kun je heerlijk relaxen op je balkon of in je huiskamer. Dit jaar heeft dit populaire cadeau al veel mensen blij gemaakt.

De SeatZac in uw kerstpakket

Ook in het kerstpakket is de SeatZac een zeer populair geschenk in 2017. Hip, trendy en gewaardeerd door jong en oud. De SeatZac is leverbaar in zes verrassende kleuren en ook te bedrukken met uw bedrijfslogo. Wilt u de SeatZac in uw kerstpakket? Dan kunt u uw kerstpakket zelf samenstellen op onze website en kiezen voor dit leuke accessoire! Vul het kerstpakket bijvoorbeeld aan met het BBQ recepten boek, heerlijke BBQ producten en een bijpassende wijn. Een super leuk kerstpakket voor een gezellige avond!

Verras jij je collega’s/medewerkers dit jaar met een Seatzac?

Stel uw kerstpakket online samen of maak voor advies een afspraak in onze showroom!