Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

3 redenen om een kerstpakket te geven

Door ,

3 redenen om een kerstpakket te geven

3 redenen om uw collega's te verrassen

De meeste bedrijven geven aan het einde van het jaar een kerstpakket aan hun personeel. Dan doen ze uiteraard niet zomaar. Hieronder noemen we 3 goede redenen waarom werkgevers er goed aan doen om hun personeel een kerstpakket te bieden.

Leuke geste

Wanneer u ieder jaar met kerst een kerstpakket aan uw personeel geeft, dan geeft u als werkgever tevens een blijk van waardering. U vertelt hiermee eigenlijk indirect dat u uw medewerkers iets gunt en dat ze aan het einde van het jaar het verdienen om enigszins beloond te worden.

Eigenlijk geldt dit niet alleen voor een kerstpakket, om te investeren in goed personeel en om ze voldoende gemotiveerd te houden (zodat ze van grote betekenis zijn voor uw bedrijf) is het belangrijk om gedurende het jaar deze medewerkers vaker te belonen. Een kerstpakket is daar onderdeel van. Het is dus een leuke geste richting uw personeel, dat hierdoor eerder een fijn en prettig gevoel heeft op uw werkvloer. Dat is natuurlijk wat u uiteindelijk wilt!

Prettig voor thuis

Ken je zelf het gevoel? Dat je thuis komt met een kerstpakket dan je samen met het gezin snel gaan ‘snuffelen’ om te zien wat er allemaal in zit? Veel mensen hechten er ontzettend veel waarde aan dat ze met een kerstpakket thuis kunnen komen. Het is namelijk niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor het thuisfront. Het zal vast en zeker niet de eerste keer zijn dat die ‘o zo lekkere’ koekjes of chocolade eerder door iemand anders is opgegeten dan door degene die het kerstpakket heeft ontvangen.

‘Het kerstgevoel’

Dan komen we automatisch terecht bij ‘het kerstgevoel’. Het geven van een kerstpakket aan uw personeel draagt bij aan de kerstgedachte: zorg goed voor elkaar en vooral samen. Vergis u niet: veel medewerkers (en ook bij u op de werkvloer) zijn hier gevoelig voor en plaatsen een kerstpakket in deze kerstgedachte en ‘het kerstgevoel’. Juist in dit soort periodes in het belangrijk om als werkgever dit gevoel ook over te kunnen brengen.

Bent u inmiddels om uw medewerkers een kerstpakket te geven? Of misschien was u dat al? Kijk op onze website voor de verschillende mogelijkheden voor een kerstpakket.