Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Tips kerstpakket samenstellen

Door ,

Tips kerstpakket samenstellen

Wilt u dit jaar zelf een origineel kerstpakket samenstellen maar weet u niet hoe u moet beginnen? We helpen u graag op weg.

Soorten kerstpakketten
Ter inspiratie hebben we een diversiteit aan kerstpakketten online staan. Bekijk ons assortiment kerstpakketten op uw gemak en kies degene die u aanspreekt. Dit kan zijn vanwege de food artikelen die erin zitten of omdat uw oog valt op het geschenk erin. Houd hierbij in gedachte dat het pakket geheel aangepast kan worden naar uw voorkeuren.

Kerstpakket Passie voor goed & lekker eten
Laten we als voorbeeld het kerstpakket Passie voor goed & lekker eten nemen. De wokpan en de snijplank spreken u aan, alleen het koksmes mag er wel uit en u bent benieuwd wat er nog meer aan food is om uit te kiezen. Klik op “zelf samenstellen”.

Maatwerk kerstpakket
U ziet nu een overzicht van alle food en non food artikelen in het kerstpakket. Het makkelijkste is om te beginnen met het verwijderen van de items die u er niet in wilt hebben. In de tabel aan de rechterkant wordt de prijs geactualiseerd na iedere aanpassing.

Als alle artikelen zijn verwijderd die u niet in het kerstpakket wilt hebben bent u bij het leukste deel aanbeland. Kies bovenaan voor “Toevoegen non food artikelen” om onze geschenken te bekijken, deze zijn te filteren op thema of u kunt gericht zoeken op naam. U kunt de uitgekozen geschenken gemakkelijk toevoegen aan het kerstpakket. En zo kunt u ook food artikelen toevoegen aan uw maatwerk kerstpakket.

Origineel kerstpakket bestellen
Op deze manier kunt u gemakkelijk een verrassend kerstpakket samenstellen voor uw medewerkers of relaties. Is het kerstpakket naar wens? Vult u dan het benodigde aantal in en klik op “Ga verder met uw aanvraag”. Als u de gevraagde gegevens invoert dan gaan wij vervolgens controleren of de gekozen artikelen allemaal nog op voorraad zijn en informeren we u hierover.

Bekijk hier al onze kerstpakketten online of maak in afspraak met een adviseur in onze showroom.