Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Vakantietijd

Door ,

Vakantietijd

Vakantietijd !

Als weken houd de zon Nederland stevig vast. We puffen en zweten niet meer als het kwik onder de dertig graden blijft. De bezoekers aantallen van de website weeronline verbreken het ene record na het andere, het is vakantietijd en niets willen we van deze heerlijke periode missen….

Sparen voor vakantie?

Wat geld opzij zetten om later van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten is voor velen een spel. Hoeveel muntgeld en briefjes van € 5,00 en € 10,00 vis je zelf niet uit je broekzak voordat de wasmachine zijn werk gaat doen?

Een appeltje voor de dorst voor jong en oud!

Sparen doet vergaren… en is nog altijd sterk in trek bij jong en oud. Hoe leuk is het om in jou kerstpakket een ‘Spaarkoffer’ aan te treffen? In kerstpakket 'Explorer Vakantie Sparen' en kerstpakket ‘Adventure Collector’ tref je zo’n spaarkoffer aan.

Leuk om jou vakantie te zien groeien!

Achter het transparante sterke plexiglas zie je jou geldberg snel groeien. Verbazingwekkend om te ervaren hoe het geld in jou koffer je verleid nog meer en nog sneller te sparen…

Maak met de Collector je eigen kerstpakket!

Alle kerstpakketten zijn online eenvoudig en snel zelf samen te stellen en / of aan te passen. Maak gebruik van deze functionaliteit die geen enkele kerstpakketten leverancier u biedt, succes verzekerd!

Beleef de Pret van het Kerstpakket bij Kerstpakket.net