Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Verrassend kerstpakket 35 euro

Door ,

Verrassend kerstpakket 35 euro

Een origineel kerstpakket om uw medewerkers of relaties mee te bedanken hoeft niet duur te zijn. In ons ruime assortiment vindt u vele soorten kerstpakketten in iedere prijsklasse.

Kerstpakket samenstellen
Valt uw favoriete kerstpakket niet binnen uw budget of wilt u iets veranderen? Klik op zelf samenstellen om artikelen te verwijderen of juist toe te voegen. Nadat u een aanpassing hebt gedaan wordt de prijs direct bijgewerkt zodat u de prijs weet van uw maatwerk kerstpakket. Op deze manier kunt u kerstpakketten samenstellen die perfect passen bij de ontvangers.

Kerstpakket Mwah, moet kunnen
Een goed gevuld kerstpakket voor € 34,90 per stuk exclusief btw, Kerstpakket Mwah, moet kunnen. In dit kerstpakket zit een extra grote multifunctionele draadmand waar u bijvoorbeeld kranten of tijdschriften in kunt bewaren. Niet alleen erg handig maar ook mooi als decoratie. De food artikelen in dit verrassende kerstpakket zijn voorzien van leuke teksten.

MWAH raakt de kern, laat u relativeren en tovert een glimlach op uw gezicht! Dat zijn de uitgangspunten van MWAH om de boel een beetje los te schudden. Met deze tekstuele verwenners geeft u een super leuk en verrassend geschenk! Met de hartige groeten van MWAH!

Goede doelen kerstpakket
Heeft u nog budget over? Dan kunt u aan dit kerstpakket en ieder ander van onze online kerstpakketten een donatie toevoegen aan een goede doel. We hebben een 17-tal goede doelen geselecteerd waar u een bedrag van € 1,- per kerstpakket aan kunt doneren.

Wilt u alle kerstpakketten zien tussen de 20 en de 40 euro? Klik dan hier.