Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Voelen uw collega's uw waardering in 2018 ?

Door ,

Voelen uw collega's uw waardering in 2018 ?

Wanneer voelen we ons echt gewaardeerd?

Een cadeautje, compliment of een bos bloemen: een blijk voor waardering geeft ons altijd dat lekkere gevoel. Ook op de werkvloer is dit effect nog groter dan u denkt. Een schouderklopje wordt door een ieder gewaardeerd, doen we dit vaak genoeg?

Complimenten ontvangen is leuk!

“goed gedaan” geeft jou het gevoel dat je ergens goed in bent, gesteund zijn en wist je dat het tot meer waardering, werkplezier, gezondheid en een betere werkrelatie leidt? Dit is toch de nummer 1 gedachte van de werkgever! 

Werken met meer plezier!

Collega's die zich gewaardeerd worden hebben automatisch meer werkplezier, en zijn meer betrokken. Waardering is erg belangrijk want collega's die veel werkplezier ervaren blijven doorgaans langer bij het bedrijf werken. Waardering is blijkbaar een van de belangrijkste redenen om lang bij een onderneming werkzaam te zijn.

Nog beter presteren

Het is bewezen dat een juist evenwicht tussen de hoeveelheid inspanning op het werk en de mate van waardering bijdraagd aan het welzijn van uw collega's. Het gevolg zal een hogerarbeidsprestatie, meer zelfontwikkeling en een lager ziekteverzuim zijn, waar uw bedrijf  natuurlijk weer dankbaar gebruik van maakt.

Geven is leuk, ontvangen nog leuker

Waardering uitspreken naar je collega / medewerkers maat niet alleen hen gelukkiger. Het is aangetoond dat complimentjes geven en waardering uitspreken aan iemand ook degene die het uitvoert een fijn gevoel bezorgd. Zet u uw collega's regelmatig en voldoende in het zonnetje?.
  
De conclusie: met gemotiveerde collega's kunt u veel meer bereiken binnen uw bedrijf. Voeg woord bij daad toe en laat blijken dat u uw collega's echt waardeerd. Aan het einde van het jaar is daar een mooie gelegenheid voor, het schenken van een gewaardeerd kerstpakket. Laat het niet bij woorden, en zet uw blijk van waardering kracht bij met een mooi geschenk. Verras uw medewerkers door het verstrekken van een kerstpakket  met verrassende inhoud. Benieuwd hoe u uw waardering kunt tonen met een mooi kerstpakket? Bekijk onze huisselectie, pas eenvoudig het kerstpakket dat u het meeste aaspreekt en en verras uw medewerkers met een origineel kerstpakket. veelzijdige assortiment aan kerstpakketten. Beleef de pret van het  kerstpakket samen en beleef de pret van het kerstpakket bij kerstpakket.net


 Bekijk onze kerstpakketten