Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Wokken volop in de belangstelling

Door ,

Wokken volop in de belangstelling

Wokken is erg populair in 2017. Aziatisch eten kan in diverse restaurants met ieder haar eigen specialiteit. Ook het thuis bereiden van Aziatische gerechten gebeurt veelal in de wok. Ieder huishouden kent dan ook een of meerdere wokken, om ook thuis te kunnen genieten van deze heerlijke keuken. We zien dan ook een stijgende trend in wokken in 2017, ook in de kerstpakketten! 

Wokken past in de eettrend van nu

Ieder jaar vinden er steeds meer festivals plaats. Onlangs is er in Amsterdam zelfs een festival gewijd aan de Aziatische keuken. De belangstelling van het festival was boven verwachting. Wokken past in de eettrend van nu: het is gezond, snel en voedzaam. Bovendien worden er ook steeds meer typisch Aziatische groenten aangeboden. Niet alleen in de opkomende Aziatische supermarketen, maar ook in de doorsnee supermarkt. 

Een gewild kerstpakket dit jaar

Het wok kerstpakket is erg gewild in 2017. Bedrijven gespecialiseerd in de verkoop van eindejaarsgeschenken constateren een sterke stijging in de belangstelling voor pakketten met Aziatische inhoud. Een eindejaarsgeschenk met typisch Aziatische producten een een leuke, functionele wok zal het dan ook erg goed doen bij uw collega's! In ons assortiment vindt u twee van deze originele kerstpakketten:

Wok Speciaal Kerstpakket

Wok XXL deluxe Kerstpakket

Uw wok pakket zelf samenstellen?

Bent u enthousiast geworden van deze kerstpakketten trend? Het is tevens mogelijk om direct online uw eigen Aziatische pakket samen te stellen voor uw collega's! U kunt dan zelf de cadeau artikelen kiezen en daarbij heerlijke Aziatische producten naar wens toevoegen.

Wilt u graag persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze grote showroom!