Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Zeer positieve reacties in de reviews die wij ontvangen!

Door ,

Eind Januari 2016,

Bijna weer een maand van 2016 voorbij.......

Met grote tevredenheid kijk ik terug op ons verkoopseizoen 2015. Niet alleen het aantal klanten is gegroeid, ook het bedrag dat men aan het kerstpakket uitgaf. De importeurs en fabrikanten hebben veelal onze bestellingen op tijd aangeleverd waardoor strespieken tijden het inpakken uitbleven. Het weer was ons in december goed gezind (geen vorst en sneeuw) waardoor ook het uitleveren van de kerstpakketten zonder problemen heeft plaats gevonden. Kortom het was een mooi kerstpakkettenjaar!

In januari heb ik onze website bouwer verzocht een review mogelijkheid in te bouwen. Hierdoor kunnen wij eenvoudig analyseren welke verbeterpunten er in onze organisatie zijn. Hoewel er nog niet veel ruchtbaarheid aan deze review pagina is gegeven sta ik versteld van het aantal reacties dat wij hebben mogen ontvangen. Binnen 14 dagen ruim 60 reviews met een gemiddelde score van 9.2 !!!! Wij zijn zeer trots op deze hoge beoordeling en zeer erkentelijk voor de vriendelijke en tevreden reacties die onze relaties hebben gepaatst. Voor ons ligt er een mooie uitdaging om de puntjes komend jaar nog meer op de i te zetten.

Over 2 weken bezoeken we weer de eerste kerstpakketten beurzen en kijken we naar de trends en innovaties van 2016. We gaan er weer een mooi jaar van maken, heb er zin in....

 Gerrit Krebaum