Helaas kunnen we voor seizoen 2017 geen nieuwe orders meer aannemen.

Graag zijn wij u in 2018 van dienst, Fijne feestdagen toegewenst!

Goede Doelen Kerstpakketten

Goede Doelen Kerstpakketten

Kerstpakketten en Goede doelen zijn al jaren een onlosmakelijk met elkaar verbonden in onze visie. Steeds meer bedrijven en instellingen maken een bewuste keuze als het gaat om de inhoud van de kerstpakketten. Rekening houden met mens en milieu speelt daarbij een steeds grotere rol. De combinatie van kwalitatieve, lekkere, originele en verantwoorde artkelen / producten in combinatie met het financieel ondersteunen van een Goed Doel staat garant voor een gewaardeerd kerstpakket.

Bij iedere bestelling draagt Kerstpakket.net een vast bedrag per kerstpakket af aan het goede doel van uw keuze. Ieder "Goed Doel" initiatief heeft zijn eigen werkwijze en verrekeningssysteem. Wilt u één of meer goede doelen steunen en/of artikelen selecteren die Goede Doelen ondersteunen? Graag lichten wij u toe hoe de werkwijze is en wat de mogelijkheden zijn waarbij uw wensen centraal staan. Hier vindt u een overzicht van Goede Doelen Kerstpakketten. Uiteraard kunnen deze (vanaf 40 stuks) aan uw wensen worden aangepast.Beleef de pret van het kerstpakket, graag zijn wij u van dienst!

Deze tevreden klanten gingen u voor

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 40 stuks kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan in onze showroom, ook telefonisch kunnen we snel een bestaand kerstpakket aanpassen.

Zelf samenstellen