Kerstpakketten zelf samenstellen

Zelf uw kerstpakket samenstellen in 2019?

Bij afname vanaf 12 stuks van hetzelfde kerstpakket is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens samen te stellen.
Wilt u online uw kerstpakket zelf samenstellen? Klik dan hier.

Showrooms

Kerstpakket.net beschikt over twee grote showrooms met daarin duizenden artikelen waar wij u (op afspraak) graag ontvangen en van dienst zijn. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kunt u op een gemakkelijke en prettige manier een verassend en origineel kerstpakket voor uw medewerkers / collega's / relaties samenstellen.

Kerstpakket op zicht?

Is er een kerstpakket dat u interesse heeft gewekt maar zou u deze graag in het echt willen zien of met een collega willen bespreken. Geen probleem. Desgewenst neemt één van onze kerstpakket experts verschillende soorten kerstpakketten en/of bijpassende artikelen mee zodat u een maatwerk kerstpakket op eenvoudige wijze kunt samenstellen.

 

Kleine wijzigingen?

Wilt u enkel een kleine aanpassing doen aan een bestaand kerstpakket? Dan kunt u hiervoor ook telefonisch contact met ons opnemen. U noemt een artikel wat uit het pakket mag, wij noemen de nieuwe prijs.

Iets toevoegen kan natuurlijk ook, dat mag ook een artikel zijn dat u zelf aanlevert. Wij helpen u graag op dezelfde wijze. Maak van een leuk kerstpakket het 'leukste kerstpakket van 2019' en stel zelf het kerstpakket samen dat geschikt is voor uw doelgroep en past binnen uw budget.

 

Heeft u vragen, wilt u telefonisch een bestelling plaatsen of wenst u een afspraak te maken voor het zelf samenstellen van een kerstpakket in onze showroom, neem contact met ons op.

Telefoonnummer:  013 - 5340561

E-mailadres:          info@kerstpakket.net

Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !