Kerstpakketten zelf samenstellen

Zelf uw kerstpakket in 2019 samenstellen?

Bij afname vanaf 12 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen. De Kerstpakketten Specialist beschikt over een grote showroom met daarin duizenden artikelen waar wij u (op afspraak) graag ontvangen en van dienst zijn. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kunt u op een gemakkelijke en prettige manier de leukste, lekkerste en meest originele kerstpakketten voor uw medewerkers / collega's samenstellen. Nieuw: Online uw kerstpakket zelf samenstellen

Kerstpakket op zicht?

Het is mogelijk om het kerstpakket dat uw interesse heeft gewekt vrijblijvend op uw bedrijf te presenteren. Desgewenst neemt onze verkoper meerdere kerstpakketten en/of bijpassende artikelen mee zodat u uw kerstpakket op eenvoudige wijze kunt bekijken en samen kunt stellen.

Kleine wijzigingen?

Indien u kleinere aanpassingen aan een kerstpakket wilt doorvoeren kan dit gemakkelijk per telefoon. U noemt een artikel wat uit het pakket mag, wij noemen de nieuwe prijs. Wilt u juist iets toevoegen (dat kan ook een artikel zijn dat u zelf aanleverd)? Wij helpen u graag op dezelfde wijze. Maak van een leuk kerstpakket het 'leukste kerstpakket van 2019' en stel zelf het kerstpakket samen dat past binnen de groep ontvangers en uw budget!

Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net!