Helaas kunnen we voor seizoen 2017 geen nieuwe orders meer aannemen.

Graag zijn wij u in 2018 van dienst, Fijne feestdagen toegewenst!

Kerstpakket idee 2017

Zoekt u een leuk kerstpakket idee voor 2017? De Brabantse Kerstpakketten Specialist (B.K.S.) is al ruim 20 jaar kerstpakketten leverancier en heeft voor ieder bedrijf het leukste en passende kerstpakket idee! Jaarlijks bezoeken we vanaf januari beurzen in binnen- en buitenland, op zoek naar de nieuwste trends en leukste artikelen voor onze kerstpakketten. Deze artikelen combineren wij met de lekkerste food artikelen en maken op deze manier de meest gewaardeerde en originele kerstpakketten in iedere prijsklasse.

Heeft u zelf een goed kerstpakket idee?

Bij afname vanaf 40 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk zelf uw kerstpakket samen te stellen. Wij beschikken over een grote en sfeervolle showroom met daarin duizenden artikelen om uw eigen kerstpakket idee te realiseren. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, het leukste, lekkerste en meest originele kerstpakket idee samenstellen voor uw medewerkers / collega’s.

Thema kerstpakketten

Om u een beetje op weg te helpen met het beste kerstpakket idee heeft De Brabantse Kerstpakketten Specialist met veel plezier en zorg meer dan 100 unieke thema kerstpakketten samengesteld. In iedere prijsklasse een uniek thema kerstpakket! Erg populair in 2017 zijn:

Streekproducten kerstpakketten

Een ander origineel kerstpakket idee is een biologisch kerstpakket! Een biologisch kerstpakket met streekproducten is erg populair en zal de ontvanger verrassen met de lekkerste streekproducten.

Deze tevreden klanten gingen u voor

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 40 stuks kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan in onze showroom, ook telefonisch kunnen we snel een bestaand kerstpakket aanpassen.

Zelf samenstellen