Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Alle kerstpakketten

Nog even en het is weer zo ver... kerstmis komt eraan! U wilt uw medewerkers als dank voor hun inzet verwennen met een uniek kerstpakket, en u ziet het al helemaal voor zich. Uw medewerker mag naar huis na een lange dag werken of na een gezellig kerstfeest op het bedrijf, en hij kan niet wachten om zijn gezin thuis te verrassen met het originele kerstpakket dat hij zojuist van u heeft ontvangen! In dat geval bent u bij Kerstpakket.net, uw kerstpakketten specialist, aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment originele kerstpakketten, die u bij ons eenvoudig online kunt bestellen. Vanaf 12 stuks is het bij ons bovendien mogelijk om uw eigen maatwerk kerstpakket samen te stellen. Op die manier vindt iedereen op Kerstpakket.net zijn of haar perfecte kerstpakket! Bekijk ons assortiment kerstpakketten online en ga direct aan de slag.

106 kerstpakketten

Zelf uw kerstpakket in 2019 samenstellen?

Bij afname vanaf 12 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen.

LEES MEER
Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen