Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Bakken en koken kerstpakketten

Kerstpakketten om te bakken en koken

Een kerstpakket waarmee uw medewerkers heerlijk zelf in de keuken kunnen staan. Anno 2019 is dit thema erg in trek. We hebben een selectie kerstpakketten waarmee mensen zelf kunnen bakken en koken. Op die manier kan uw eigen personeel de meest overheerlijke dingen maken. Veel mensen houden ervan om lekker te bakken of koken in de keuken. Heeft u een idee dat deze medewerkers ook bij u werken? Bekijk dan snel het aanbod kerstpakketten voor bakken en koken. 

BBQ kerstpakket

Er is volop keuze in ons assortiment met kerstpakketten. In allerlei variaties en diverse prijsklassen. Zo vindt u ook een leuk aanbod stoere BBQ kerstpakketten! Deze kerstpakketten zijn erg populair. Of het nu gaat om Oosterse gerechten, de Italiaanse keuken, een BBQ kerstpakket voor de mannen of het bakken van een lekkere taart. Naast allerlei culinaire producten zit er ook keukengerei in de kerstpakketten. Leuk voor uw medewerkers, die meteen aan de slag kunnen in de keuken!

 

13 kerstpakketten
Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen