Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Bier en wijn kerstpakket

Wijn en bier kerstpakket

Bij kerst hoort een gezellige borrel. Een bier kerstpakket of wijn kerstpakket van Kerstpakket.net bevat alles om er een echt feestje van te maken. Een lekker biertje, heerlijk wijntje en volop lekkernijen in dit drankpakket maken de kerst helemaal compleet. Maak uw werknemers blij, en doe ze een rijkelijk gevuld wijnpakket of bierpakket cadeau voor kerst!

9 kerstpakketten

Kerstpakket bier of kerstpakket wijn bij Kerstpakket.net

Voor de echte bierliefhebbers onder ons heeft Kerstpakket.net verschillende opties voor een speciaalbier pakket. Vier het bourgondische leven met onze heerlijke selectie speciaalbiertjes met lekkere hapjes die de borrel helemaal afmaken. Voor de wijndrinker hebben we daarnaast een met zorg geselecteerd aanbod aan kerstpakketten met wijn of bubbels en feestelijke versnaperingen.

Onze selectie bieren en wijnen

Van Belgische speciaalbieren tot biertjes met een Mexicaans tintje, tussen onze uiteenlopende speciaal bier kerstpakketten zit altijd wel iets wat u aanspreekt. Wat de wijnen betreft zijn we voor de luxere varianten gegaan: kies voor een heerlijke cava of champagne. In ieder drankpakket zit tevens een verzameling bijpassende snacks en de meeste pakketten ook een non-food item, geheel volgens thema.

Kerst bierpakket zelf samenstellen

U heeft gekozen voor een bier pakket, maar uw favoriete biertje zit er niet tussen? Geen probleem. Bij Kerstpakket.net kunt u uw eigen bierpakket samenstellen. Vanaf 12 stuks kunt u onbeperkt producten te verwisselen, verwijderen of toe te voegen aan het geselecteerde kerstpakket naar keuze. Met uw eigen maatwerk kerstpakket zit u altijd goed!

Bier of wijn kerstpakket bestellen op Kerspakket.net

Wie een speciaalbierpakket of een wijnpakket als kerstpakket wil, koopt bij Kerstpakket.net! Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring stellen wij met gemak de leukste kerstpakketten voor u samen, zowel voor relatiegeschenken als voor uw medewerkers. U kunt uw originele kerstpakketten eenvoudig online bestellen, of langskomen in één van onze showrooms te Tilburg of Moordrecht. U kunt bij ons betalen op rekening, en wij zorgen altijd voor een stipte levering. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen