Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Borrel en Bites kerstpakket

Borrel en bites kerstpakket

Lekker borrelen met vrienden en familie, een gezellige sfeer, witte wijn en rode wijn in overvloed en heerlijke hapjes – wie houdt daar nu niet van? Met een borrel kerstpakket van Kerstpakket.net zit u daarom altijd goed. Kies voor een origineel kerstpakket, en verras uw medewerkers met een goed gevuld tapas kerstpakket!

11 kerstpakketten

<h2>Vind uw borrel kerstpakket bij Kerstpakket.net</h2>

Het borrel kerstpakket van Kerstpakket.net is een echt food kerstpakket. U vindt er alle ingrediënten voor een gezellige avond! Of u nu op zoek bent naar lekker Hollandse hapjes en versnaperingen voor bij de borrel, of zich in Spaanse sferen wil wanen met onze heerlijke tapas kerstpakketten. Tussen onze borrel kerstpakketten zit voor ieder wat wils. Onze borrel pakketten zijn er voor ieder budget, van klein maar fijn tot een rijkelijk gevuld luxe kerstpakket.

 

<h2>Het grootste originele kerstpakketten aanbod</h2>

Kerstpakket.net heeft het grootste assortiment aan leuke kerstpakketten. Zijn onze heerlijke tapas kerstpakketten niets voor u? Misschien heeft u dan meer interesse in een Italiaans kerstpakket of stoer kerstpakket voor mannen. Of wat dacht u van een heerlijk wijn kerstpakket? Kerstpakket.net is gespecialiseerd in het thema pakket, en we hebben vele soorten!

 

<h2>Zelf uw borrel kerstpakket samenstellen</h2>

Kerstpakket.net heeft het grootste assortiment kant-en-klare, leuke kerstpakketten. Soms heeft u echter specifieke wensen, en daarom kunt u bij ons uw eigen keuze kerstpakket samenstellen. Vanaf een bestelling van 12 stuks kunt u naar wens een bestaand kerstpakket aanpassen. U kunt ook helemaal vanaf nul beginnen met samenstellen. Maak bijvoorbeeld van uw tapas kerstpakket een goede-doelen kerstpakket en voeg eigenhandig een donatie van minimaal 1 euro toe!

 

<h2>Tapas kerstpakket online bestellen bij Kerstpakket.net</h2>

Borrel kerstpakket kopen als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk voor uw werknemers? Kerstpakket.net heeft de grootste online keuze aan unieke kerstpakketten. Bestel ze eenvoudig en snel online, wij zorgen voor een stipte levering. Wilt u de kerstpakketten liever eerst in het echt komen bekijken? Dat kan! Kom langs in één van onze showrooms in Tilburg of Moordrecht. Wij houden van goede service en voorzien u graag van persoonlijk advies. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantvriendelijke medewerkers, zij staan voor u klaar.

Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen