Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Hippe kerstpakketten

Trendy en hippe kerstpakketten

Hippe bedrijven vragen om hippe kerstpakketten! Met de hippe en trendy kerstpakketten van Kerstpakket.net weet u zeker dat u met de tijd meegaat. Wij hebben de hipste kerstpakketten voor 2019 in huis. Kies voor een origineel kerstpakket en ga met een botanisch printje of glitter tintje sprankelend het nieuwe jaar in!

16 kerstpakketten

Een lekker hip en trendy kerstpakket kopen? Kerstpakket.net!

U wilt uw werknemers blij maken met hippe kerstpakketten die aansluiten bij de laatste trends, maar het ontbreekt u aan kerstpakket ideeën? Geen zorgen, Kerstpakket.net heeft voor u al de hipste kerstpakketten voor 2019 geselecteerd! Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies wat er speelt op het gebied van kerstpakketten trends. Onze trendy kerstpakketten zijn stuk voor stuk rijkelijk gevuld met originele producten. Dus welke u ook kiest: u zit altijd goed.

Trends kerstpakketten 2019

Wat is hip deze winter? In onze trendy kerstpakketten van 2019 komen een aantal hippe thema’s naar voren. De tropische plantenprint is helemaal in dit jaar, en ook de Boheemse sferen met traditionele print zijn hot. Wie liever voor een stijlvol en strak thema gaat, wordt ook op zijn wenken bediend met onze luxe kerstpakketten met goud thema. Ook wat de inhoud betreft kunt u met de trendy kerstpakketten alle kanten op. U kunt er in ieder geval van op aan dat er in ieder hip kerstpakket een lekker drankje, heerlijke snacks en hippe accessoires zitten!

Hip kerstpakket samenstellen

Kerstpakket.net biedt u vanaf 12 stuks de mogelijkheid om van uw gekozen kerstpakket uw eigen maatwerk kerstpakket te maken. Verwissel, verwijder of voeg zelf producten toe om uw ideale kerstpakket te vormen. Of maak van uw trendy kerstpakket een duurzaam kerstpakket door er een donatie van minimaal 1 euro aan een goed doel aan toe te voegen!

Trendy kerstpakketten bestellen?

Het hele jaar door houdt Kerstpakket.net voor u de laatste trends in de gaten, zodat we u aan het einde van het jaar van de beste hippe kerstpakketten kunnen voorzien! Voor zowel medewerkers en als relatiegeschenk hebben wij het perfecte eindejaarsgeschenk. Wij houden van een topservice en persoonlijk contact. Kom voor persoonlijk advies langs in één van onze unieke showrooms in Tilburg of Moordrecht, of bestel direct online! Heeft u nog vragen? Onze klantenservice staat u graag te woord, neem gerust contact met ons op. Vele tevreden klanten gingen u al voor: we worden gemiddeld met een 9.4 beoordeeld!

Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen