Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Hollands kerstpakket

Hollands kerstpakket

Mogen we u een kerstpakketten tip geven? Blijf eens dicht bij huis, en kies een kerstpakket met typisch Hollandse producten! Haal de warmte in huis met een Hollands kerstpakket, en wakker dat gevoel van echte oer-Hollandse gezelligheid aan met dit unieke kerstpakket.

5 kerstpakketten

Een doos vol typisch Nederlandse producten

Wilt u een oerhollands kerstpakket bestellen? Zo’n Hollands kerstpakket bevat alles wat u ervan zou verwachten: typisch Nederlands eten (erwtensoep, lekker!), Hollandse lekkernijen (zoals kruidkoek), Delfts blauw en Nederlandse souvenirs (thema: een meesterwerk van een Hollandse meester). De Nederlandse cultuur in een doos, eigenlijk! Typisch Nederlandse, originele kerstpakketten vindt u bij Kerstpakket.net.

Bijzondere kerstpakketten voor kerst 2019

Voor originele kerstpakket ideeën voor 2019 kunt u terecht bij Kerstpakket.net. We hebben leuke kerstpakketten met allerlei thema’s. Niet alleen voorzien wij u van een traditionele Hollandse kerst, u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een Italiaans kerstpakket of een Oosters kerstpakket. Ook populair zijn onze goede doelen kerstpakketten, waarbij u een donatie van minimaal 1 euro schenkt aan een (zelfgekozen) goed doel. Bekijk ons ruime assortiment kerstpakketten voor alle mogelijkheden.

Typisch Hollands kerstpakket samenstellen

U hebt gekozen voor een Hollands pakket, maar uw oog viel tijdens het zoeken op een ander product dat u echt vindt aansluiten bij het Holland thema. Bij Kerstpakket.net kunt u in dat geval eenvoudig zelf dat ideale kerstpakket samenstellen. Vanaf 12 stuks kunt u kiezen voor een keuze kerstpakket, waarbij u zelf producten kan verwijderen en toevoegen uit bestaande kerstpakketten. Met een druk op de knop voegt u gewoon dat ene perfecte product toe aan uw bestelling! Zo creëert u zelf uw ideale typische Hollandse kerstpakket.

Originele kerstpakketten bestellen bij Kerstpakket.net

Het grootste assortiment tegen de laagste prijs – dat is wat wij van Kerstpakket.net garanderen. En dat uiteraard in combinatie met een uitmuntende klantenservice. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. Kerstpakket.net heeft al meer dan 20 jaar ervaring als kerstpakketten specialist van Nederland en België. De beste plek om uw originele kerstpakket online te bestellen, lijkt ons! Bekijkt u onze leuke kerstpakketten liever eerst in het echt? Dan ontvangen we u graag in één van onze unieke showrooms te Tilburg of Moordrecht.

Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen