Kerstpakket bakken en koken

Een kerstpakket waarmee uw medewerkers heerlijk zelf in de keuken kunnen staan. We hebben een kerstpakket waarmee mensen zelf kunnen bakken en koken. Op die manier kan uw eigen personeel de meest overheerlijke dingen maken. Veel mensen houden ervan om lekker te bakken of koken in de keuken. Heeft u een idee dat deze medewerkers ook bij u werken?  Bedenk u dan niet en bestel onze kerstpakketten voor bakken en koken. 

Bakken en koken

Er is volop keuze in ons assortiment met kerstpakketten. In allerlei variaties en diverse prijsklassen. Of het nu gaat om Oosterse gerechten, de Italiaanse keuken of het bakken van een lekkere taart. Naast allerlei culinaire producten zit er ook keukengerei in de kerstpakketten. Leuk voor uw medewerkers, die meteen aan de slag kunnen in de keuken!

 

Zelf uw kerstpakket in 2016 samenstellen?

Bij afname vanaf 40 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen.

LEES MEER

Win 25 fantastische mysterie kerstpakketten voor jou en je collega’s!

Klik op button Win Kerstpakketten, voor aanmelden van jou favoriete bedrijf / instelling en maak iedere maand weer kans op 25 geweldige kerstpakketten die we gratis in december bezorgen!

LEES MEER

Deze tevreden klanten gingen u voor

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 40 stuks kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan in onze showroom, ook telefonisch kunnen we snel een bestaand kerstpakket aanpassen.

Zelf samenstellen