Helaas kunnen we voor seizoen 2017 geen nieuwe orders meer aannemen.

Graag zijn wij u in 2018 van dienst, Fijne feestdagen toegewenst!

Kerstpakket bakken, koken & BBQ

Een kerstpakket waarmee uw medewerkers heerlijk zelf in de keuken kunnen staan. We hebben een selectie kerstpakketten waarmee mensen zelf kunnen bakken en koken. Op die manier kan uw eigen personeel de meest overheerlijke dingen maken. Veel mensen houden ervan om lekker te bakken of koken in de keuken. Heeft u een idee dat deze medewerkers ook bij u werken? Bekijk dan snel het aanbod kerstpakketten voor bakken en koken. 

BBQ kerstpakket

Er is volop keuze in ons assortiment met kerstpakketten. In allerlei variaties en diverse prijsklassen. Zo vindt u ook een leuk aanbod stoere BBQ kerstpakketten! Deze kerstpakketten zijn erg populair in 2017. Of het nu gaat om Oosterse gerechten, de Italiaanse keuken, een BBQ kerstpakket voor de mannen of het bakken van een lekkere taart. Naast allerlei culinaire producten zit er ook keukengerei in de kerstpakketten. Leuk voor uw medewerkers, die meteen aan de slag kunnen in de keuken!

 

Zelf uw kerstpakket in 2017 samenstellen?

Bij afname vanaf 40 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen.

LEES MEER

Deze tevreden klanten gingen u voor

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 40 stuks kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan in onze showroom, ook telefonisch kunnen we snel een bestaand kerstpakket aanpassen.

Zelf samenstellen