Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerstpakket mannen

Kerstpakket voor mannen

Veel mannelijke werknemers in dienst? Mannen houden nu eenmaal van andere dingen dan vrouwen, en daarom heeft Kerstpakket.net uit ons assortiment kerstpakketten voor u een selectie kerstpakketten speciaal voor mannen samengesteld. Maak uw mannelijke collega’s blij met een kerstpakket voor mannen, succes gegarandeerd!

18 kerstpakketten

Zelf uw kerstpakket in 2019 samenstellen?

Bij afname vanaf 12 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen.

LEES MEER

Kerstpakket ideeën: leuke kerstpakketten voor mannen

Bij Kerstpakket.net vindt u een ruim aanbod mannen kerstpakketten, in diverse thema’s. Bij een stoere man hoort natuurlijk een stoer kerstpakket, bijvoorbeeld een lekker bierpakket met borrelhapjes. Of heeft u sportieve werknemers, die een kerstpakket voor after the gym wel kunnen waarderen? We hebben ook mannen kerstpakketten die de echte bbq master zullen aanspreken, met daarin al het materiaal dat nodig is om een echt winters vuurtje te stoken. Onze kerstpakketten voor mannen zijn ideaal voor een geslaagde mannenavond.

Vind een uniek kerstpakket bij Kerstpakket.net

U wilt een kerstpakket bestellen en bent op zoek naar een kerstpakket voor heren, maar er zijn zo veel opties! Zoekt u goedkope kerstpakketten of juist luxe kerstpakketten? Wilt u het kerstpakket combineren met het steunen van een goed doel? Bij Kerstpakket.net bent u aan het juiste adres voor al uw originele kerstpakketten, wij hebben namelijk het grootste aanbod aan leuke kerstpakketten voor echte mannen.

Zelf een mannen kerstpakket samenstellen?

Op zoek naar een origineel kerstpakket voor mannen, en zit u zelf vol kerstpakket ideeën? Laat uw creativiteit de vrije loop bij Kerstpakket.net. Bij ons kunt u namelijk vanaf 12 stuks zelf een keuze kerstpakket maken. Zag u een leuk bier kerstpakket, maar mist u dat ene lekkere speciaalbiertje? Of wilt u liever een kerstpakket zonder alcohol? U kunt handmatig ieder artikel omwisselen voor een ander product naar keuze, dan zorgen wij dat de verandering in al uw pakketten wordt doorgevoerd! Bij ons stelt u zo altijd eenvoudig het geschikte kerstpakket samen.

Origineel kerstpakket voor mannen bestellen?

Wie op zoek is naar een uniek kerstpakket, kiest voor Kerstpakket.net. We hebben een ruim aanbod, meer dan 20 jaar ervaring en de mogelijkheid om op rekening te betalen. Bekijk direct ons grote assortiment kerstpakketten voor mannen om een origineel kerstpakket te bestellen! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, onze klantenservice helpt u graag verder. Voor de werkgever met voornamelijk vrouwelijke collega’s hebben we natuurlijk ook een selectie kerstpakketten voor vrouwen.

Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen