Een eigen kerstpakket samenstellen kan niet meer!
Bel ons om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Kerstpakketten tot € 20

Kerstpakketten tot 20 euro

Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket, maar is uw budget beperkt? Geen punt, bij Kerstpakket.net hebben we leuke kerstpakketten voor iedere prijsklasse. Koop bij ons uw unieke kerstpakket, met 15 euro komt u al een heel eind! We hebben een zeer ruime kerstpakket collectie met kerstpakketten tot 20 euro, en er is voor ieder wat wils.

28 kerstpakketten

Zelf uw kerstpakket in 2019 samenstellen?

Bij afname vanaf 12 dezelfde kerstpakketten is het mogelijk om de pakketten naar eigen wens en inzicht samen te stellen.

LEES MEER

Kerstpakket.net zorgt voor volop kerstpakket ideeën

Kerstpakket.net biedt kerstpakketten voor ieder budget. Handig voor bijvoorbeeld MKB bedrijven, die net wat minder te besteden hebben. Onze goedkope kerstpakketten volgen uiteraard de laatste trends op het gebied van kerstpakketten. Van een klein kerstpakket tot luxe kerstpakketten, en van een Italiaans kerstpakket tot Hollandse kerstpakketten – goedkope kerstpakketten van Kerstpakket.net komen in alle soorten en maten. Laat u inspireren!

Goedkope kerstpakketten bij Kerstpakket.net

Goedkoop kerstpakket kopen? Wij zorgen ervoor dat u een ruime keus aan stuk voor stuk goed gevulde, goedkope kerstpakketten heeft. Uw voordelige kerstpakket kunt u bij Kerstpakket.net al vanaf 13 euro bestellen. Voor werknemers met een groter budget hebben we overigens ook een brede selectie aan luxe kerstpakketten vanaf 60 euro, en alles daartussenin.

Keuze kerstpakketten: zelf uw kerstpakket maken

Wilt u binnen uw budget zelf een kerstpakket samenstellen? Vanaf 12 stuks is het mogelijk om aanpassingen te maken in het geselecteerde kerstpakket. Houd uw kerstpakket goedkoop door in het gekozen pakket producten uit dezelfde prijsklasse toe te voegen of om te ruilen.

Uniek kerstpakket bestellen?

Na meer dan 20 jaar ervaring mogen wij onszelf dé kerstpakketten specialist noemen. Wij bieden stipte levering in Nederland en België, betalen op rekening en de unieke mogelijkheid om de kerstpakketten eerst te komen bekijken in één van onze showrooms te Tilburg of Moordrecht. Heeft u vragen? Neem dan alstublieft contact met ons op!

Deze tevreden klanten gingen u voor
Uw kerstpakket zelf samenstellen?
Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 12 stuks is een maatwerk kerstpakket mogelijk. Er zijn drie optie: u kunt in onze showroom zelf een kerstpakket samenstellen, online het geschikte kerstpakket aanpassen of we helpen u telefonisch om een origineel kerstpakket samen te stellen.

Zelf samenstellen