Leverings- en Betalingsvoorwaarden 2019

Betalen

Op de afleverdag van de door u bestelde kerstpakketten versturen wij de nota. Deze nota dient binnen 14 dagen na dagtekening voldaan te worden.

Wij verlenen 2% betalingskorting wanneer u vóór of uiterlijk op dé dag van aflevering de volledige nota betaald. Indien u van deze betalingskorting gebruik wenst te maken dient u dit aan te geven op het bestelformulier tijdens de bestelprocedure. De nota zal dan circa 21 dagen voor uitlevering van de kerstpakketten aan u worden verzonden.

In hoogst uitzonderlijke gevallen (indien geen financiële gegevens van uw bedrijf zijn gedeponeerd bij KvK) is het mogelijk dat wij u zullen verzoeken de betaling vooraf plaats te laten vinden.

Bezorging

Bij een orderbedrag boven de € 1.000,- worden de kerstpakketten gratis afgeleverd op één adres in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Besteld u kerstpakketten voor een lager bedrag dan wordt er € 59,50 aan afleveringskosten berekend.

De afleverkosten voor het bezorgen van één kerstpakket op een privé of zakelijk adres bedragen € 14,50 per afleveradres (en per kerstpakket). De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Uw bestelde kerstpakketten / luxe eindejaarsgeschenken worden afgeleverd op de begane grond in uw goederen ontvangst ruimte, indien bereikbaar met een palletwagen. Het is in verband met aansprakelijkheid (schade aan uw gebouw of eigendommen) niet mogelijk de pallets via gangen of lift elders in gebouw (en) te laten plaatsen.

Garantie, Retourneren en Teruggave

Op alle gebruiksvoorwerpen geven wij garantie voor de duur van 1 jaar. Bestelde kerstpakketten kunnen niet worden geannuleerd. Afgeleverde kerstpakketten kunnen niet worden geretourneerd.

Leveringsvoorwaarden 2019

Op al onze verkopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. U vindt deze onderaan op onze website onder de knop disclaimer.

 

Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !