Leverings- / Betalingsvoorwaarden 2019

Betalen

Op de afleverdag van de door u bestelde kerstpakketten versturen wij de nota. Deze nota dient binnen veertien dagen na dagtekening voldaan te worden. Wij verlenen 2% betalingskorting indien u voor of uiterlijk op de dag van aflevering de volledige nota betaald. Indien u van deze betalingskorting gebruik wenst te maken dient u dit aan te geven op het bestelformulier tijdens de bestelprocedure. De nota zal dan ca. 21 dagen voor uitlevering aan u worden verzonden. In hoogst uitzonderlijke gevallen (indien geen financiele gegevens van uw bedrijf zijn gedeopneerd bij KvK) is het mogelijk dat wij u zullen verzoeken de betaling vooraf plaats te laten vinden.

 krediet registratie bureaus

Bezorging

De kerstpakketten worden franco op uw bedrijf afgeleverd(één adres) door het gehele land bij orderbedragen boven €1.000,00 (m.u.v. de waddeneilanden). Bij kleinere orderbedragen wordt € 39,50 afleveringskosten berekend.

Bij aflevering van één kerstpakket op privé of zakelijk adres door onze eigen vervoersdienst berekenen wij € 14,50 per afleveradres. Genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Uw bestelde kerstpakketten / relatiegeschenken worden afgeleverd op de begane grond (bereikbaar met palletwagen) in uw goederen ontvangst ruimte. Het is i.v.m. aansprakelijkheid / schade aan uw gebouw / eigendommen niet mogelijk de pallets via gangen / lift elders in gebouw (en) te laten plaatsen.

Garantie, Retouren en Teruggaven

Op alle gebruiksvoorwerpen kunnen wij garantie voor de duur van 1 jaar geven. Bestelde kerstpakketten kunnen niet worden geannuleerd. Afgeleverde kerstpakketten kunnen niet worden geretourneerd.

Leveringsvoorwaarden 2019

Op al onze verkopen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing. U vind deze onderaan op onze website onder de knop disclaimer.

Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !