Over Kerstpakket.net

Over Kerstpakket.net

Kerstpakket.net, de Brabantse Kerstpakketten Specialist (B.K.S.), levert sinds 1999 kerstpakketten en eindejaarsgeschenken aan bedrijven, instellingen en overheden. Klanten vanuit Nederland en België weten de weg naar ons te vinden. Met veel van hen hebben wij inmiddels een jarenlange zakenrelatie opgebouwd. Kerstpakket leveranciers zijn er veel, slechts weinigen hebben zich hier echter in gespecialiseerd.

Vanaf januari bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland en kijken we uit naar de nieuwste trends en de leukste artikelen. Deze artikelen combineren wij met de lekkerste food artikelen en creëren op deze manier verrassende en originele kerstpakketten. Al onze geselecteerde artikelen / producten voldoen aan onze hoge eisen en zijn van uitstekende kwaliteit. De door ons aangeboden verschillende soorten kerstpakketten zult u nergens anders vinden. Wij leveren geen kerstpakketten aan wederverkopers en bieden geen kerstpakketten aan van andere inpakcentrales.

Meer dan 100 verrassende kerstpakketten in diverse prijsklassen

Bij de Brabantse Kerstpakketten Specialist vindt u meer dan 100 verschillende en originele kerstpakketten online in diverse soorten en prijsklassen. Mocht u een kerstpakket interessant vinden maar voldoet deze niet aan uw budget dan is er natuurlijk de mogelijkheid om dit kerstpakket naar uw wens aan te passen. U kunt het kerstpakket online zelf samenstellen door artikelen te verwijderen of toe te voegen. Een maatwerk kerstpakket is ook mogelijk vanaf 12 stuks, neem hiervoor contact met ons op.

Eenvoudig uw kerstpakket online samenstellen

Uniek zijn wij in onze branche door u de mogelijkheid te bieden online zelf een kerstpakket samen te stellen. Eenvoudig past u een bestaand pakket naar uw wens aan of stelt u snel een maatwerk kerstpakket samen. Na iedere actie past uw online kerstpakket zich aan, laat representatief de geselecteerde producten (inclusief stukprijs) zien en de totaalprijs. Geen verrassingen achteraf.

Showrooms in Tilburg en Moordrecht

Ook in 2019 bent u weer van harte welkom (graag maken wij met u een afspraak  in onze sfeervol ingerichte showroom in Tilburg waar alle kerstpakketten uitgestald staan. Daarnaast heeft u de keuze om uit duizenden artikelen uw eigen kerstpakket samen te stellen. Wij zijn sterk in maatwerk kerstpakketten, en zien het als een leuke uitdaging om u van een verrassend en geschikt kerstpakket te voorzien.

Bent u gevestigd in de regio Rotterdam? Dan kunt u ook langskomen in onze showroom in Moordrecht. Maak voor een bezoek aan onze showroom vooraf een afspraak zodat de kerstpakket expert voldoende tijd voor u kan inplannen. 

Ingepakt bij een sociale werkplaats

Uw kerstpakketten bestelling wordt ingepakt bij een sociale werkplaats door ervaren medewerkers. Dagelijks pakt ons team tussen de 1.000 en 2.500 kerstpakketten in. Indien gewenst voegen wij kosteloos een door u aangeleverde kaart of brief bij in uw kerstpakket. Het is ook mogelijk om een eigen artikel toe te voegen, mits deze in de geselecteerde kerstpakketdoos past en tijdig bij ons wordt aangeleverd. Is er een grotere kerstdoos wenselijk dan kunnen wij deze tegen een kleine meerprijs verzorgen.

Alle ingepakte kerstpakketten worden in een geconditioneerde ruimte op ons bedrijf opgeslagen. Uw kerstpakketten worden door een team van eigen bezorgers afgeleverd op het door u aangegeven aflevermoment. Wilt u de bestelde kerstpakketten laten bezorgen op huis-, kantoor- of horeca adressen? Veel is mogelijk waarbij uw wensen uiteraard voorop staan.

U heeft tijdens het gehele bestelproces contact met één persoon die alle vragen vanaf offerte, logistiek tot nota kan beantwoorden.

Lees hier alles over kerstpakketten bestellen!

Waarom Kerstpakket.net?

 • Veel verschillende soorten en verrassende kerstpakketten
 • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
 • Prettig, persoonlijk en professioneel contact
 • Kerstpakketten online zelf samenstellen
 • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen
 • Betaling op rekening
 • Flexibel, wie betaalt, bepaalt
 • Ingepakt bij een sociale werkplaats met veel ervaring
 • Gratis verzending vanaf € 1.000,-
 • Stipte levering
 • Extra aandacht voor after sales
 • Goede doelen kerstpakketten

Onze klanten waarderen ons met een 9.4 lees hier de reacties, vertrouw ons uw order toe en
Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !