Helaas kunnen we voor seizoen 2017 geen nieuwe orders meer aannemen.

Graag zijn wij u in 2018 van dienst, Fijne feestdagen toegewenst!

Over ons De Brabantse Kerstpakketten Specialist

De Brabantse Kerstpakketten Specialist (B.K.S.) levert sinds 1999 kerstpakketten en relatiegeschenken aan bedrijven, instellingen en overheden. Klanten vanuit heel Nederland weten de weg naar ons te vinden. Met veel van hen hebben wij inmiddels een jarenlange zakenrelatie opgebouwd. Kerstpakket verkoop bedrijven zijn er veel, slechts weinigen hebben zich hier echter in gespecialiseerd. Vanaf januari bezoeken wij beurzen in binnen en buitenland en kijken uit naar de nieuwste trends en de leukste artikelen. Deze artikelen combineren wij met de lekkerste food artikelen en creëren op deze manier de meest gewaardeerde en originele kerstpakketten. Al onze geselecteerde artikelen / producten voldoen aan onze hoge eisen en zijn van uitstekende kwaliteit. De door ons aangeboden kerstpakketen zult u nergens anders vinden. Wij leveren geen kerstpakketten aan wederverkopers en bieden geen kerstpakketten aan van andere inpakcentrales.

In onze webwinkel kerstpakket.net vindt u meer dan 125 verschillende kerstpakketten in diverse prijsklassen

Bij de Brabantse Kerstpakketten Specialist vindt u meer dan 125 verschillende en originele kerstpakketten in diverse soorten en prijsklassen. Mocht u een kerstpakket interessant vinden maar voldoet deze niet aan uw budget dan is er natuurlijk de mogelijkheid om dit kerstpakket naar uw wens aan te passen. Dit kan op eenvoudige wijze tijdens een telefoongesprek met onze afdeling verkoop. U kunt uw kerstpakket (zonder meerprijs) naar eigen inzicht aanpassen bij een afname vanaf 40 stuks van dezelfde kerstpakketten. Wilt u volledig zelf uw kerstpakket samenstellen? Ook dat is mogelijk vanaf 40 stuks! Op deze manier kunt u volledig uw eigen kerstpakket idee realiseren.

De Brabantse Kerstpakketten Specialist beschikt over een eigen showroom

Ook in 2017 bent u weer van harte welkom (graag maken wij met u een afspraak) in onze sfeervol ingerichte showroom waar alle kerstpakketten uitgestald staan. Daarnaast heeft u de keuze om uit duizenden artikelen uw eigen kerstpakket samen te stellen. Wij zijn sterk in maatwerk, en zien het als een grote uitdaging om u van een origineel en gewaardeerd kerstpakket te voorzien.

Het inpakken van uw kerstpakket gebeurt in onze eigen inpakcentrale

Dagelijks pakken wij met ons inpak team tussen de 1000 en 2500 kerstpakketten in. Indien u wenst pakken wij kosteloos een door u aangeleverde kaart of brief bij in uw kerstpakket. Wilt u zelf een artikel aanleveren, geen probleem mits deze in de geselecteerde kerstdoos past. Is er een grotere kerstdoos wenselijk dan kunnen wij deze tegen een kleine meerprijs verzorgen.

Alle ingepakte kerstpakketten worden in een geconditioneerde ruimte op ons bedrijf opgeslagen. Uw kerstpakketten worden door een team van eigen bezorgers afgeleverd op het door u aangegeven aflevermoment. Wilt u de bestelde kerstpakketten laten bezorgen op huis-, kantoor- of horeca adressen? Veel is mogelijk waarbij uw wensen uiteraard voorop staan.

U heeft tijdens het gehele bestelproces contact met één persoon die alle vragen vanaf offerte, logistiek tot nota kan beantwoorden. 

Lees hier alles over kerstpakketten bestellen!

Waarom kiezen voor de Brabantse Kerstpakketten Specialist?

  • Groot en veelzijdig assortiment
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • Flexibel, degene die betaald, die bepaalt
  • Prettig, persoonlijk en professioneel contact
  • Één aanspreekpunt voor al uw vragen
  • Eigen inpakcentrale
  • Eigen logistieke dienstverlening
  • Extra aandacht voor after sales

Onze klanten waarderen ons met een 9.4 lees hier de reacties, vertrouw ons uw order toe en Beleef de pret van het kerstpakket bij Kerstpakket.net !

Graag zijn wij u van dienst.

Deze tevreden klanten gingen u voor

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Uw kerstpakket zelf samenstellen?

Vanaf 40 stuks kerstpakketten kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen. Dit kan in onze showroom, ook telefonisch kunnen we snel een bestaand kerstpakket aanpassen.

Zelf samenstellen