Wij hebben onze Privacy Policy 2019 geformuleerd

Dit is de website van de Brabantse Kerstpakketten Specialist geactualiseerd in het jaar 2019

Ons bedrijfs- en postadres is Polluxstraat 6, 5047 RB te Tilburg
Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is 72093536
Ons B.T.W.-nummer is NL858983217B01

Kerstpakket.net is de handelsnaam van de Brabantse Kerstpakketten Specialist.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij alle informatie met betrekking tot de pagina’s die u op onze site geraadpleegd hebt alle informatie die u vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld onderzoeksinformatie en/of site-registratie) Deze informatie wordt gebruikt om de inhoud van onze website te verbeterenafhandelen van bestellingen.

Op deze site gebruiken we cookies

Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek. om de inhoud van onze website te verbeteren;afhandelen van bestellingen;

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid?
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

Per email: info@kerstpakket.net
Per telefoon: 013-534056
Per brief: Polluxstraat 6, 5047 RB te Tilburg

Over communicatie per e-mail
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief
Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per telefoon
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal ons bedrijf u alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u on-line geplaatst hebt.

Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes (meer) wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken door een e-mail te zenden aan info@kerstpakket.net.

Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf zelf, op het hierboven vermelde adres.